1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2013 16:09

Με σούπερ ντέρμπι η τρίτη στροφή

Δυνατά παιγνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών στην Κύπρο το οποία όσο περνάνε οι αγωνιστικής αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεγάλο ντέρμπυ αναμένεται να διεξαχθεί στη αίθουσα «Ελευθερία Τάσσος Παπαδόπουλος» όπου η Ομόνοια φιλοξενεί την Ανόρθωση σε ένα ματς που θα προσελκύσει κόσμο και έχουν ληφθεί δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Η Ομόνοια μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκης της την περασμένη επί της πρωταθλήτριας Νέας Σαλαμίνας φιλοξενεί την Ανόρθωση η οποία δίνει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα (αναβλήθηκαν οι πρώτοι δύο λόγω των αγώνων της με την τουρκική Φενέρμπαχτσε). Οι πράσινοι στοχεύουν στη νίκη για να ανέλθουν στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Το ίδιο θέλουν και οι κυανόλευκοι για να ξεκινήσουν θετικά το πρωτάθλημα και πόσο μάλιστα μια εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας ενός αντιπάλου που θάναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του φετινού πρωταθλήματος.

Οι άλλοι τρείς αγώνες αναμένονται με επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Πάφο η πρωτοπόρος Αναγέννηση Δερύνειας αντιμετωπίζει τον δυνατό στην έδρα του Παφιακό σε ένα ματς (ντέρμπυ κορυφής) ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Αναγέννησης στοχεύει σε μια νέα εκτός έδρας επιτυχία , γεγονός που θα την κρατήσει στην κορυφή και από την άλλη ο ανανεωμένος φέτος Παφιακός με τον Τόμιτς στην ομάδα του (πέρσι έπαιζε στην Αναγέννηση) θέλει να βγεί νικητής από αυτό το ματς και να ανέλθει για πρώτη φορά στην κορυφή μετ από αρκετά χρόνια.

Στο Φρέναρος η τοπική Ολυμπιάς φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Νέα Σαλαμίνα η οποία άρχισε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα την περασμένη Δευτέρα γνωρίζοντας την ήττα. Στην έδρα της η Ολυμπιάς είναι σκληρό καρύδι (νίκησε με 3-2 το ΑΠΟΕΛ) και στοχεύει σε άλλη μια επιτυχία. Η Νέα Σαλαμίνα γνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει και πάει στο Φρέναρος με στόχο την νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Τέλος στο «Σπύρος Κυπριανού» θα διεξαχθεί άλλο ένα ενδιαφέρον παιγνίδι. Η Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ σε ένα παιγνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Καραβά με μία ήττα ως τώρα βρίσκεται στον βυθό του πίνακα θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες και να ανέβει βαθμολογικά και από την άλλη το νεοφώτιστο ΑΠΟΕΛ θέλει να συνεχίσει τις νίκες και να παραμένει στις πρώτες 4 θέσεις της βαθμολογίας που είναι και ο φετινός του μεγάλος στόχος.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ