1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2013 22:38

Προεδρικές ευχές και αντιμετώπιση της βίας και της καχυποψίας

Προεδρικό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης της Κύπρου, Δαμιανό Χατζηδαμιανού.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014 ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και κάθε επιτυχίας στις ευγενείς προσπάθειές σας.

Μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος ο αθλητισμός και ειδικότερα το άθλημά μας αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και προσπάθειας αλλά και στίβο ευγενούς άμιλλα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού κάτι που όλοι θα πρέπει με τις συμπεριφορές μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Η ΚΟΠΕ από την πλευρά της σας διαβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για άψογη διεξαγωγή των διοργανώσεων της αντιμετωπίζοντας – όπως άλλωστε σε κάθε θέμα – τα σωματεία της με τον ίδιο φακό χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Επιθυμία ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είναι όπως με τη δική σας συνεργασία εξαλείψουμε από τα γήπεδα μας οποιαδήποτε κρούσματα βίας, αντιαθλητικής συμπεριφοράς, καχυποψίας και αμφισβήτησης αφού πιστεύουμε ότι για όλους μας το « Ευ Αγωνίζεσθαι » δεν είναι μόνο ένα σύνθημα κενό περιεχομένου αλλά τρόπος καθημερινής λειτουργίας. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την δική σας βοήθεια, στήριξη και ενίσχυση θα πετύχουμε τους στόχους μας για αμοιβαίο όφελος.

Mε εκτίμηση,

Δαμιανός Χατζηδαμιανού
Πρόεδρος
».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ