1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2013 12:59

«Ελπίζουμε να είναι 12 οι ομάδες» (video)

Του Μάκη Πρίντεζη

Τις διακοπές του στη Σύρο απολαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Ο Έλληνας παράγοντας δεν έχασε την ευκαιρία...
να ασχοληθεί με το βόλεϊ, όπου και βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Φοίνικα στο Βικέλας μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Γιώργο Λεονταρίτη. Σε δηλώσεις του στην webcamera του volleynews μίλησε για το νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ αισιοδοξώντας πως θα πάνε όλα καλά και στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν και οι 12 ομάδες.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ευγενίδης: «Αφιερωμένο στον Ηρακλή»
    Ο Παναγιώτης Ευγενίδης που το καλοκαίρι του 2017 πήγε στον Ηρακλή από τη ΧΑΝΘ αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στο μπιτς βόλεϊ λιγκ 2018 στον «γηραιό» αλλά και στον συμπαίκτη του ελληνοαμερικανό Νόα Κιμπλ που κατάγεται από την Καλιφόρνια αλλά έμαθε μπιτς βόλεϊ από τον Φρέντι Μπρουκς στην Θεσσαλονίκη. 
  • Εύα και γοητεία! (photos)
    Η εντυπωσιακή Εύα Χαντάβα πήγε για μπάνιο με το sport-fm.gr, ανακρίθηκε, φωτογραφήθηκε και σας παρουσιάζεται μέσα από τις εμπειρίες της με την Εθνική, τον Ολυμπιακό και τα ξεχωριστά ταξίδια της.
  • Κουρνέτας: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»
    Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Κουρνέτας. Ο έμπειρος πασαδόρος αναφέρθηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Εθνική ομάδα, αλλά και το μέλλον του στο βόλεϊ, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά». 
  • Καριπίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην κατηγορία» (video)
    Ο Θεόκλητος Καριπίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Εθνικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο θεωρεί πως οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.
  • Σιδηρόπουλος: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…»
    Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος αποτελεί μια σημαία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μια σημαία που όμως θα υποσταλεί στο τέλος της σεζόν, αφού ο 41χρονος πλέον άσος του Εθνικού, ανέφερε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ