1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2013 16:38

«Επιστρέφω με στόχο την άνοδο»

Μετά από 2 χρόνια ήρθε η ώρα της επιστροφής στην ενεργό δράση για τη Βούλα Καρακατσάνη...

Η 32χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί φέτος για λογαριασμό της Νήαρ Ήστ, με στόχο η ομάδα της να ανέβει κατηγορία. Η Ελληνίδα αθλήτρια σε δηλώσεις της στο volleynews.gr μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας της: «Εδώ και δυο χρόνια είχα εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Δεν έβλεπα πολύ βόλεϊ και μπορώ να πω ότι δεν πήγαινα και στο γήπεδο. Το άθλημα του βόλεϊ όμως είναι «μικρόβιο» που δεν φεύγει εύκολα από τους αθλητές. Ένα «κλικ» ήθελα για να ξαναρχίσω να παίζω και αυτό το «κλικ» έγινε τώρα. Ήρθε η στιγμή να συνεχίσω με τη νέα μου ομάδα».



Η Ελληνίδα αθλήτρια που εντυπωσιάζει με την παρουσία της μίλησε για τις ομάδες και τις θέσεις που έχει παίξει ως τώρα.

«Ξεκίνησα στην Ηλιούπολη το 1988. Έπαιξα με την ομάδα σε Α1, Α2 και Β Εθνική στη θέση του λίμπερο. Μετά μεταγράφηκα στη Βούλα. Έχω περάσει από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και μετά ξανά πίσω στην Ηλιούπολη όπου αγωνίστηκα και λίμπερο και διαγώνια. Επίσης έχω αγωνιστεί στην ομάδα του Καρέα, Πήγασο Νέου Κόσμου, Ίριδα Νέας Σμύρνης. Γενικά παίζω όπου με χρειάζονται οι ομάδες μου. Φέτος να σκεφτείτε στη νέα μου ομάδα θα παίξω πασαδόρος».

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ: Στην Τοπική Γυναικών 2 ανέβηκε ο ΓΑΣ Χολαργός
    Μετά την ολοκλήρωση της Β΄ Φάσης  του πρωταθλήματος της Τοπικής κατηγορία 3 Γυναικών με τους αγώνες, ΑΟ Νηαρ Ηστ -Μελισσιακός ΑΟ  3 -2 ( 21-25, 25-23, 23-25, 25-22, 15-13 )  και  ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΓΑΣ Χολαργού  0-3  (20-25, 26-28, 20-25), η ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια και μαζί με την ομάδα του ΑΟ Νηαρ Ηστ, θα αγωνίζονται στην Τοπική κατηγορία 2 Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
  • Νίκη-ανατροπή για το Κουκάκι με Παρλά
    Δύσκολη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής απέναντι στη νεανική ομάδα της Νήαρ Ήστ για την τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ.



  • ΕΣΠΑΑΑ: Περίπατος για τον ΑΟ Δεξαμενής
    Εύκολα ήρθε το 3x3 για τις γυναίκες του ΑΟ Δεξαμενής απέναντι στην ομάδα της Νήαρ Ηστ για την 3η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

  • Πρώτο τουρνουά της χρονιάς από τη Νήαρ Ηστ
    Τουρνουά Κορασίδων διοργανώνει το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Α.Ο. Νήαρ Ηστ.

2 σχόλια

  • Comment Link lilianna Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 21:52 posted by lilianna

    Εισαι μεγαλη παιχτουρα!!!!!

  • Comment Link ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΛΕΙΔΟΥΧΑΚΗΣ... Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 14:44 posted by ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΛΕΙΔΟΥΧΑΚΗΣ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ..ΠΟΛΛΑ ΛΑΙΚ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ