1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2013 13:00

«Φτιάχτηκε για κάτι γρήγορο...» (ήχος)

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Μπιτς Βόλεϊ Φερνάντο Μπιλλήρης μίλησε στο InsideΚ.Α.Ρ. Web Radio και την εκπομπή «Inside MatchBall» με τον Αντώνη Αραβαντινό και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το αν το δίδυμο με τον Παύλο Κουζούνη θα έχει μέλλον στην άμμο.
«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες μιας ολόκληρης σεζόν. Φέτος ήμουν πολύ πιο ήρεμος από πέρυσι . Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά και είχα πιο πολύ άγχος από ότι φέτος».

Για το αν του δίνει ώθηση για τη συνέχεια το πρωτάθλημα

«Δεν περίμενα να βγω πρωταθλητής ώστε να αυξήσω ή να μειώσω την προσπάθεια μου. Η προσπάθεια παραμένει η μέγιστη απλά επισφραγίζονται οι κόποι σου με ένα πρωτάθλημα».

Τι τους έδεσε με τον Κουζούνη

«Ήταν πολύ μικρό το διάστημα που βρισκόμαστε ως δίδυμο, αυτό δεν αναιρεί τους στόχους μας όμως. Ήμασταν μια νεοσύστατη ομάδα που είχε ως στόχο το πρωτάθλημα. Η επιτυχία οφείλεται και σε ατομικό επίπεδο και στο προπονητικό τιμ που αποτελείται από τους Ταμπουρατζή και Κρέτση, όλα αυτά έδεσαν ως σύνολο και ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τον Κουζούνη

«Είναι ένας πολύ καλός αθλητής με κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά, το μπιτς βόλεϊ θέλει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, όπως η εμπειρία , το πάθος στοιχεία που ο Παύλος Κουζούνης τα είχε σε κάποιο βαθμό, αλλά δούλεψε και με τη δική μου βοήθεια αρκετά, μπορώ να πω πως φέτος ήταν μια χρονιά που και ο ίδιος ζητούσε πολλά περισσότερα από τον εαυτό του και δούλεψε πολύ περισσότερο. Ένας τίτλος απλά επισφραγίζει κάποιους κόπους , δεν θεωρώ ότι κάποιος γίνεται καλύτερος ή χειρότερος όταν κατακτά μόνο έναν τίτλο».

Για το μέλλον της ομάδας

«Η ομάδα αυτή δεν φτιάχτηκε για κάτι γρήγορο, αλλά ακόμη δεν έχουμε συζητήσει για το μέλλον. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα όμως έχει μέλλον, αλλά αυτό θα το δούμε σε μελλοντικές συζητήσεις.

Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα, τα τουρνουά στο εξωτερικό είναι κλειστά, καθώς με το νέο σύστημα για να συμμετάσχεις θα πρέπει να έχεις βαθμούς. Οι βαθμοί μας είναι μηδενικοί και δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος ούτε στα προκριματικά. Για φέτος είναι δύσκολο, έχουμε κάνει τις δηλώσεις μας σε διάφορα τουρνουά και περιμένουμε. Η αλήθεια είναι ότι αναμένουμε αλλαγές σε αυτό το κομμάτι καθώς αντιδράσεις στο νέο σύστημα που υπάρχει είναι πολλές και σίγουρα θα αλλάξει».

Για το πρωτάθλημα

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, τα έπαθλα ήταν μειωμένα. Φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά, όσον αφορά το επίπεδο οργάνωσης. Το επίπεδο των ομάδων δεν ήταν το επιθυμητό.Το καλύτερο και για τον κόσμο θα ήταν να υπήρχαν πολύ περισσότερες ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Οι 4-5 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος ήταν και οι καλύτερες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ