1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2013 11:44

«Με τον ΑΓΣΙ στην Α1»

Του Κώστα Κολιού
Η Γιολάντα Τσαβδάρη ανήκει στην οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων. Μετά την μεταγραφή της από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στον ΑΓΣΙ, η 17χρονη πασαδόρος μιλώντας αποκλειστικά στο volleynews.gr, τόνισε πόσο χαρούμενη είναι για την μεταγραφή της σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο ΑΓΣΙ. Παράλληλα, η νέα αθλήτρια του ΑΓΣΙ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στον κόσμο, και εξήγησε το λόγο που προτίμησε τον ΑΓΣΙ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Γιολάντα Τσαβδάρη στο volleynews.gr:

-Για τη μεταγραφή της στον ΑΓΣΙ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον ΑΓΣΙ. Ήταν στόχος μου να πάρω μεταγραφή σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΑΓΣΙ έχει δυνατούς στόχους, και γι αυτό, χαίρομαι πολύ που θα εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα, με τον εξαιρετικό κόσμο ο οποίος θα με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους μου».

-Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΑΓΣΙ: «Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο του ΑΓΣΙ και το φοβερό κλίμα που δημιουργούνε και πόσο θερμά υποστηρίζουν την ομάδα τους. Θέλω να τους ζητήσω να διατηρήσουν αυτόν τον ενθουσιασμό και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν, ώστε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Κι εμείς από μεριάς μας, θα τους το ανταποδώσουμε με τις σημαντικές νίκες που θα πετύχουμε».

-Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά στα χέρια μου δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο ΑΓΣΙ με κέρδισε αμέσως, γιατί οι άνθρωποί του έδειξαν πολύ επαγγελματισμό, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή, τον κ. Σκούρα και το ΔΣ που με επέλεξαν».

-Για το πώς ασχολήθηκε με το βόλεϊ: «Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το βόλεϊ στα 13 μου χρόνια. Ο λόγος που στράφηκα σ'αυτό το άθλημα ήταν πως λόγο του ύψους μου δε μπορούσα να συνεχίσω με την ενόργανη γυμναστική που είχα ως χόμπυ και η μητέρα μου που της άρεσε πολύ το βόλεϊ με έστρεψε σ'αυτό!».

-Για την μετακόμισή της από τα Γιαννιτσά στα Γιάννενα: «Σίγουρα θα είναι δύσκολα στην αρχή, γιατί θα αλλάξω περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό δεν θα με επηρεάσει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και με τον καιρό θα προσαρμοστώ. Εμένα με νοιάζει να πετύχω όσα θέλω στον ΑΓΣΙ και με τη βοήθεια των συναθλητριών μου να πάμε την ομάδα ψηλά».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου, ή αν θες οι φιλοδοξίες σου μέσα απ' το βόλεϊ; Τι θες να πετύχεις εσύ; Είτε άμεσα, είτε και μακροπρόθεσμα: « Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που λατρεύω και έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Αυτό που θέλω είναι να παίξω βόλεϊ υψηλού επιπέδου . Ξεκινώντας από την Α2 με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ευελπιστώ να αγωνιστώ στο μέλλον με τον ΑΓΣΙ στην Α1, και ίσως και να στελεχώσω στην εθνική ομάδα γυναικών όπως επιθυμούν και πολλές άλλες αθλήτριες. Το μεγαλύτερο επίτευγμα για μένα βέβαια θα ήταν το εξωτερικό και ελπίζω πραγματικά κάποια στιγμή να το καταφέρω».

-Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους; « Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Είμαι απίστευτα ευγνώμων στην οικογένεια μου. Είναι μαζί μου από το ξεκίνημα και είναι πάντα κοντά μου. Να με στηρίζουν, να με βοηθούν, και να με συμβουλεύουν. Σημαντικό ρόλο έχουν όλοι οι προπονητές μου και άνθρωποι του χώρου και οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ».



WHO IS WHO

ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΤΣΑΒΔΑΡΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 28/1/1996

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΟΜΑΔΑ: Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΘΕΣΗ: ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

ΥΨΟΣ: 1.88

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ: 14

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ