1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2013 11:22

«Λύτρωση για τους κόπους μας» (ήχος)

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Μπιτς Βόλεϊ, Παύλος Κουζούνης, μίλησε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio και την εκπομπή «Inside Match Ball» με τον Αντώνη Αραβαντινό και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το γρήγορο δέσιμο του ως ομάδα με τον Φερνάντο Μπιλλήρη.

Αναλυτικά μίλησε για:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Νιώθω πολύ χαρούμενος , τα συναισθήματα είναι όλα θετικά. Μετά από τόσα χρόνια άξιζα και αξίζαμε σαν ομάδα να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φερνάντο και τους προπονητές μας.  Περάσαμε πολλές δυσκολίες και αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια λύτρωση για τους κόπους μας».

Για το δέσιμο με τον Μπιλλήρη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

«Θεωρώ πως ειδικά το συγκεκριμένο άθλημα είναι ψυχολογίας. Σίγουρα αν ο χρόνος προπονήσεων ήταν περισσότερος θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά αποδείξαμε ότι μετρά η ψυχολογία και η ψύχη , κάτι που τα είχαμε. Στον τελικό δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ και καταθέσαμε ψυχή.

Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα με τον Φερνάντο, ήταν θέμα χρόνου να καταλάβουμε ό ένας το παιχνίδι του άλλου, είμαστε μια ομάδα αμυντική και θέλαμε χρόνο ώστε να μας βγαίνουν κάποια πράγματα μηχανικά. Του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι αν προετοιμαστούμε και νωρίτερα και αγωνιστούμε σε τουρνουά του εξωτερικού.  Όπως και να το κάνουμε  παίζοντας στο εξωτερικό ανεβαίνεις σκαλοπάτι».

Για το ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν στα μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού

«Έχουν αλλάξει κάποιο κανονισμοί και τα προκριματικά είναι κλειστά. Θα πρέπει να έχεις βαθμούς, κάτι που εμείς δεν έχουμε. Μια καινούρια ομάδα δεν μπορεί να κάνει την αρχή, αλλά θα την βρούμε την άκρη γιατί το θέλουμε πολύ, θα μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς από άλλα τουρνουά και να μπούμε στα μεγάλα».

Για το πρωτάθλημα και την εικόνα της διοργάνωσης

«Φέτος ήταν μια προσπάθεια να κρατήσει η ομοσπονδία σε ένα επίπεδο τα Μάστερς, ήταν μια μεταβατική περίοδος, καθώς είχαν μαζευτεί πολλά χρωστούμενα από τις προηγούμενες σεζόν. Πήγε καλά αυτό το κομμάτι η ομοσπονδία έχει ξεχρεώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος, ο κόσμος το αγαπά το άθλημα και το θέαμα στα τουρνουά ήταν καλό. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και ήρθαν να μας δουν από κοντά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ