1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2013 20:20

«Ευχαριστούμε Πανιώνιο, Χρυσοχόου και Περόπουλο»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά της διοίκησης του Πανιωνίου και ειδικά από τον έφορο του τμήματος Παναγιώτη Χρυσοχόου, είναι η οικογένεια Βαμβακούση.

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή λίμπερο Άντζελα Βαμβακούση θα συνεχίσει την καριέρα της στους Τράχωνες, με την αθλήτρια να δηλώνει στο volleynews.«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρυσοχόου για όσα έχει κάνει για μένα αλλά και τη διοίκηση του Πανιωνίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κύριο Περόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την επιλογή του να παίξω στην ομάδα του».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας και τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλης Βαμβακούσης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που η κόρη μου θα συνεχίσει στους Τράχωνες. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Περόπουλο για την εμπιστοσύνη του, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Πανιωνίου που μας παρέχει αυτά τα χρόνια τα πάντα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρυσοχόου που βρίσκεται δίπλα στην αθλήτρια σε ότι χρειαστεί».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link nikos athens Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 11:24 posted by nikos athens

    Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά αθλήτρια και γονείς και μακάρι να την δούμε και στην ομάδα του νησιού μας.
    Φίλοι από την Νάξο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ