Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2013 14:40

«Πρέπει να ανταποδίδεις ότι παίρνεις»

O τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για αρκετά θέματα που απασχολούν την ομάδα στην νέα περίοδο.

Αρχικά μιλώντας στον «Αρένα 89,4» είπε για τον ίδιο:

«Το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί απομένουν κάποια τυπικά. Πολλές φορές ακούγεται σαν να είναι έκπληξη το αφιλοκερδώς. Πιστεύω ότι πρέπει να ανταποδίδεις ότι παίρνεις. Δεν είναι ότι πήρα τα υπέρογκα ποσά αλλά κέρδισα επιτυχίες και αναγνωσιμότητα και πρέπει με κάποιο τρόπο να τα επιστρέφεις αυτά»

Για τον τμήμα του Άρη: 
«Όντος είναι πολλά τα προβλήματα. Και το βόλεϊ έχει πέσει τα τελευταία χρόνια ως άθλημα αλλά και με το ψαλίδισμα του ΟΠΑΠ θα είναι πιο δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι  ο Θωμάς Γιώτας μπορεί να φέρει κάποια λεφτά. Όχι να βάλει. Προσωπικά θα τον απέτρεπα να το κάνει γιατί ήδη έχει βάλει πάρα πολλά και δεν έχει πάρει τίποτα πίσω. Ο Άρης έχει μία μεγάλη δυναμική από πολλούς χιλιάδες υποστηρικτές που όταν δουν ότι γίνεται μία καλή δουλειά θα προσφέρουν»

Για τις μεταγραφές:
«Εμείς λέμε πάντα στον αθλητή την αλήθεια. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε ότι πρέπει για να δημιουργείται και ένα κλίμα οικογενειακό. Έχουμε μιλήσει με κάποιους αθλητές. Αλλά πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια τυπικά. Δεν είναι μόνο να παίρνεις τους πρωτοκλασάτους. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι αναπληρωματικοί»