1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 11:43

«Μεγάλη εμπειρία και ευκαιρία» (ήχος)

Στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio και την εκπομπή "Inside Match Ball", μια συνεργασία με το volleynews.gr και το insidesports.gr, με τον Γιάννη Μιχαλάκη μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών και άμεσος συνεργάτης του Τάκη Φλώρου στην Εθνική Κορασίδων, Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, αλλά και το πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον όμιλο.

Για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

«Είναι η πρώτη φορά που προκρινόμαστε σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων και θα έχουν την ευκαιρία τα κορίτσια να δουν πως παίζουν βόλεϊ και άλλες χώρες και σχολές στον κόσμο. Επίσης είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για όλες τις αθλήτριες να συμμετάσχουν σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Είναι τεράστια επιτυχία η πρόκριση. Σίγουρα η 5η θέση στο πανευρωπαϊκό είναι τεράστια επιτυχία από μόνη της, καθώς αφήσαμε έξω μεγαθήρια όπως η Ρωσία και η Τσεχία. Αυτό δείχνει και τη δυναμική της ομάδας».

Για την προετοιμασία της ομάδας

«Τα κορίτσια είναι νεαρά σε ηλικία και αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο για μια προετοιμασία, καθώς υπήρχαν και οι εξετάσεις στο σχολείο, αλλά έχει γίνει μια δουλειά που θα μας δώσει δυνάμεις να δουλέψουμε για το καλύτερο».

Για το ότι οι αθλήτριες σε επίπεδο κορασίδων έχουν πολλές παραστάσεις

«Ένα θετικό της κρίσης είναι ότι τα κορίτσια αυτά έχουν πάρει μεγαλύτερη συμμετοχή στις ομάδες τους και αυτό τις έχει βοηθήσει και στην εξέλιξη τους».

Για το πρόγραμμα και αν μας ευνοεί

«Καλούμαστε να παίξουμε όλοι με όλους οπότε δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Παίζουμε πρώτο ματς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Βέβαια έχουμε κερδίσει την Πολωνία και την γνωρίζουμε σαν ομάδα και τρόπο παιχνιδιού. Τα ματς με Ιαπωνία και Κίνα είναι πιο δύσκολα γιατί τα κορίτσια δεν έχουν εικόνα από το παιχνίδι αυτών των ομάδων. Είναι θετικό ότι θα έχουμε τρεις μέρες να τις δούμε πριν παίξουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ