Εκτυπώστε τη σελίδα
16-07-2013 11:31

«Είχαμε το σθένος να κάνουμε την ανατροπή» (ήχος)

Στην εκπομπή «Inside Match Ball», του Inside KAΡweb Radio, σε συνεργασία του volleynews.gr και του insidesports.gr, με τους Αντώνη Αραβαντινό και Γιάννη Μιχαλάκη, μίλησε ο Παύλος Κουζούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Masters του Σχοινιά και στην κατάληψη της πρώτης θέσης.



Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:


Για το τουρνουά του Σχοινιά:

«Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά  για εμάς γιατί όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν  στο τάι μπρέικ. Ειδικά ο ημιτελικός ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι οπότε πήγαμε αρκετά κουρασμένοι στον τελικό.

Εγώ από αυτό το τουρνουά κρατάω ότι μέσα από πολλές δυσκολίες σε όλα τα παιχνίδια, είχαμε τον τρόπο και το σθένος να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε το τουρνουά. Αυτό που θέλουμε κάθε φορά είναι να βελτιωνόμαστε.  Είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό τον τομέα και ακόμα πιο χαρούμενοι που πήραμε το χρυσό».

Για τους στόχους της σεζόν:

«Αρχικά είχαμε θέσει σαν στόχο την καλή πορεία στους Μεσογειακούς που δυστυχώς δεν ήρθε, και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το οποίο προετοιμαζόμαστε».

Για την Εθνική:

«Έχουν βαθμό για τα προκριματικά και δεν έχουμε μπορέσει να είμαστε μέσα σε αυτά. Ελπίζουμε να πάρουμε μέρος στο τουρνουά του Λιχτενσταίν, το οποίο είναι Πανευρωπαϊκό και διεξάγεται στις αρχές Αυγούστου».