Εκτυπώστε τη σελίδα
16-07-2013 12:34

«Στόχος το πρωτάθλημα» (ηχος)

Στην εκπομπή «Inside Match Ball», του Inside KAΡweb Radio, σε συνεργασία του volleynews.gr και του insidesports.gr, με τους Αντώνη Αραβαντινό και Γιάννη Μιχαλάκη, μίλησε ο Φερνάντο Μπιλλήρης, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Masters του Σχοινιά με τον συμπαίκτη του Παύλο Κουζούνη.


 Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

«Το τουρνουά ήταν πολύ καλό. Ο τελικός ήταν για μας δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχε προηγηθεί ένας ιδιαίτερα δύσκολος ημιτελικός, ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο 40 λεπτά για να ξεκουραστούμε. Το δύσκολο για εμάς ήταν να διαχειριστούμε αυτή την κούραση.

Αλλάξαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας όπως το μπλογκ, η τακτική μας ήταν καλή και ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι οπότε το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε».    

Για το δίδυμο των Κοκκινάκη/Πρωτοψάλτη:

«Η αλήθεια είναι ότι το δίδυμο αυτό θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελικό, γιατί τα παιδιά έπαιξαν ποιοτικόbeachvolley, έχουν κάποια στοιχεία πολύ καλά είτε στην άμμο, είτε στη σάλα είναι πολύ κοντρολαρισμένοι παίκτες. Όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη των δύο τουρνουά. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα σημεία και κερδίσαμε».

Για τη συμμετοχή στους τελικούς του Allou και για τους στόχους που έχει το δίδυμο:

«Θα αγωνιστούμε στο Allou. Οι στόχοι εξαρχής ήταν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και αν και εφόσον έχουμε δικαίωμα συμμετοχής σε κάποια τουρνουά του εξωτερικού να διεκδικήσουμε και εκεί κάτι καλό.

Προσπαθούμε σαν ομάδα να βρούμε χημεία, η ομάδα έχει δυναμική χαρακτήρα και φτιάχτηκε για να είναι ανταγωνιστική.

Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το μέλλον θα το συζητήσουμε αφού ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν».

* η φωτογραφία είναι από το περσινό Masters της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους με συμπαίκτη τον Μάνο Ξενάκη.