1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2013 23:04

«Πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Α1 Γυναικών»

Μία ξεχωριστή παρουσία με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από το παγκόσμιο σιρκουί του Μπιτς Βόλεϊ, βρίσκεται στο «Καράβι Sports Club» του Σχοινιά, όπου διεξάγεται το 5ο Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος.


Ο λόγος για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Κύπρου, αλλά και πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των ελληνικών Εθνικών Ομάδων Μπιτς Βόλεϊ, Μανώλη Ρουμελιώτη, ο οποίος καθοδηγώντας την Εθνική ομάδα των Βάσως Καραντάσιου και Βίκυς Αρβανίτη, πανηγύρισε πολλά χρυσά μετάλλια στο κορυφαίο επίπεδο της FIVB. 

«Επιστρέφω στην Ελλάδα έπειτα από τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που παρακολουθώ ξανά αγώνες Μπιτς Βόλεϊ του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, γιατί εκτός από το όμορφο παρόν, μου έρχονται στο μυαλό και πολλές αναμνήσεις», ήταν η πρώτη ατάκα του Ρουμελιώτη στο volleyball.gr, ο οποίος δεν κρύβει ότι ο επαναπατρισμός συνδυάζεται και με επαγγελματικές υποχρεώσεις:

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Α1 Γυναικών και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε και περισσότερα. Το πρωτάθλημα της Α1 είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Από εκεί και πέρα το κεφάλαιο Κύπρος δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη τριετία στη Μεγαλόνησο, έγιναν πολλά βήματα προόδου και δεν αποκλείω μία part time συνεργασία».

Το Μπιτς Βόλεϊ βρίσκεται μέσα στα σχέδιά σου;
«Το Μπιτς Βόλεϊ είναι ένα μέρος της ζωής μου, όχι μόνο της δουλειάς μου και έχω ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές που έχουν χαραχτεί στο μυαλό και στην καρδιά μου. Σχεδιάζω από το επόμενο καλοκαίρι να ασχοληθώ ενεργά με το άθλημα της άμμου, όμως, ακόμα δεν ξέρω από ποιο πόστο». 

Η άποψή σου για τις ελληνικές Εθνικές Ομάδες;
«Γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Ομοσπονδία προσέλαβε έναν νέο, φιλόδοξο προπονητή, τον Κώστα Ταμπουρατζή, ο οποίος είναι άριστος γνώστης του αθλήματος που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τα δύο νέα δίδυμα σε άνδρες και γυναίκες. Με την Βίκυ Αρβανίτη είχα τη χαρά να συνεργαστώ και όλοι ξέρουν ότι ήταν, είναι και θα είναι μία αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης. Η Πέννυ Καραγκούνη θυμίζει λίγο τις περιπτώσεις Καραντάσιου - Σφυρή που τόλμησαν να παραμερίσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική στη σάλα για να αφιερωθούν στην άμμο. 

Θεωρώ ότι και η ίδια κάνει το δικό της τόλμημα και νομίζω ότι διαθέτει τις προδιαγραφές για κάτι καλό. Μακάρι να δουλέψει όσο χρειάζεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Παγκοσμίου Σιρκουί. Είναι ένα δίδυμο με προοπτική, αλλά θα χρειαστεί πίστωση χρόνου για να φέρει αποτελέσματα. Στο ανδρικό κομμάτι, υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν πορεία στα διεθνή τουρνουά, αλλά δεν είναι εύκολο, ειδικά εκεί θέλει υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά».

Από το Πανελλήνιο σιρκουί έχεις ξεχωρίσει κάτι;
«Δυστυχώς είναι μόλις το πρώτο τουρνουά που κατάφερα να παρακολουθήσω και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό είναι στο Καράβι Sports Club του Σχοινιά, γιατί έχω την ευκαιρία να δω παλιούς φίλους σε έναν μόνιμο σταθμό του πρωταθλήματος με μεγάλη παράδοση που προσφέρει όλες τις ανέσεις για τους αθλητές. Αγωνιστικά, θέλω να σταθώ μόνο στο Κυπριακό δίδυμο των Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου, τις οποίες χαίρομαι να βλέπω να προοδεύουν. Κατέκτησαν το Masters της Αίγινας και πιστεύω ότι και εδώ θα κάνουν καλή πορεία. Είναι δύο κοπέλες με φυσικά προσόντα και τις ξέρω πολύ καλά γιατί ήμουν ο πρώτος προπονητής τους στην άμμο. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζουν άψογα σάλα και άμμο και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ομάδες».

Διαβάστε στο Volleynews.gr με ποιά ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ