1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2013 11:23

«Πάντα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα»

Του Κώστα Κολιού
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μαρκόπουλου, η Αμερικανίδα Κίντρα Κάρλσον, μίλησε για τον ερχομό της στην Ελλάδα, τους λόγους που διάλεξε τη χώρα μας, τους στόχους της, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας των Μεσογείων.

Κίντρα πες μας για τα πρώτα σου βήματα στο άθλημα.
«Άρχισα να παίζω βόλεϊ σε ανταγωνιστικό επίπεδο στα 13 μου χρόνια. Στην αρχή από τα 9-12 ξεκίνησα στην ομάδα Front Range. Ο σύλλογος με βοήθησε να πα΄ρω υποτροφία στο σχολείο και να παλιξω στο κολλέγιο.».

Τι σημαίνει το βόλεϊ για ‘σένα;
«Το βόλεϊ είναι η ζωή μου. Θέλω και μετά το τέλος της αγωνιστικής μου καριέρας να παραμείνω στο άθλημα και να γίνω προπονήτρια κολλεγίου».

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι την Ευρώπη και την Ελλάδα;
«Έχω επισκευτεί την Γαλλία, καθώς αγωνιζόμουν στην Μπεζιέρ. Επίσης έχω ταξιδέψει στο Λονδίνο για διακοπές. Αγάπησα τις εμπειρίες που απέκτησα σε Γαλλία και Λονδίνο αντίστοιχα».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που δέχθηκες την πρόταση της ομάδας του Μαρκόπουλου;
«Πάντα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα. Η χώρα σας είναι εκπληκτική για μένα. Το Μαρκόπουλο είναι μια πολύ καλή ομάδα που πιστεύω θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη παίκτρια. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την πόλη της Αθήνας, του προπονητές, αλλά και τους ανθρώπους γενικά».

Το Μαρκόπουλο είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τι γνωρίζεις για το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Έχω ακούσει πως το πρωτάθλημα είναι …σκληρό. Ανυπομωνώ να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου, τους προπονητές μου, τις συμπαίκτριες μου και τους φιλάθλους».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά και γενικά για την καριέρα σου;
«Θέλω να κερδίζω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θέλω να κερδίσω πρωταθλήματα. Ως νέα αθλήτρια θέλω να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο».

Τι θα ήθελε να πεις στους φιλάθλους της νέας σου ομάδας.
«Θα ήθελαν να τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων που θα με δεχθούν στην ομάδα τους. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τους κάνω χαρούμενους».

 

Karlson2


WHO is WHO


Όνομα: Κίντρα
Επίθετο: Κάρλσον
Ημερομηνία Γέννησης: 1987
Τόπος Γέννησης: Γκρίλεϊ, Κολοράντο, ΗΠΑ
Προηγούμενες ομάδες:Μπέζιερ (Γαλλία)
Θέση: Ακραία
Ύψος: 1,83
Αριθμός φανέλας: 5

2 σχόλια

  • Comment Link bebis Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 05:04 posted by bebis

    Με τα χάλια που έχουμε ασ είναι και σεντερ μπακ.
    Να δω ποιός θα βάλει το χέρι στην τσέπη φέτος. Αν κρίνω απο πέρυσι οι παραδοσιακοί παράγοντες του τόπου σφυρίζουν κλέφτικα και καινούργιο θύμα δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

  • Comment Link dennis Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 08:36 posted by dennis

    Διαγώνια είχατε πει οτι είναι .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ