1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2013 09:48

«Μαζί με τον κόσμο θα καταφέρουμε πολλά»

Του Κώστα Κολιού
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, η 23χρονη (25/05/1990) διαγώνια, Λία Λεωνιδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο volleynews.gr, όπου μίλησε για τη νέα της ομάδα, για τους στόχους της, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του ΑΓΣΙ.




Λία, πες μας λίγα λόγια για τα πρώτα σου βήματα;

--Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στον Πρωτέα Κορδελιού (A΄ τοπικό) όπου και έμεινα μέχρι το 2006. Έπειτα μετακόμισα στον ΕΟΣ Σταυρούπολης ( Β΄ Εθνική, και Α2 ) και έμεινα και εκεί 4 χρόνια μέχρι να καταλήξω στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να μένω εκεί και όχι να αλλάζω κάθε χρόνο. Δένομαι με την ομάδα μου και μου αρέσει να εξελίσσομαι μαζί της.

Τι σημαίνει για σένα το βόλεϊ;

-- Μεγαλώνοντας 15 χρόνια μέσα στα γήπεδα έχω περάσει πολλές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις. Οι καθημερινές προπονήσεις, οι υποχρεώσεις αλλά και τα μοναδικά συναισθήματα που μου έχει προσφέρει αυτό το άθλημα αρκούν για να γίνει το βόλεϊ όχι απλά ένα χόμπι αλλά τρόπος ζωής για μένα.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του ΑΓΣΙ;

-- Το σημαντικότερο για μια ομάδα πιστεύω πως είναι οι άνθρωποι που την στελεχώνουν αλλά και οι στόχοι της. Ο ΑΓΣΙ είναι μια νέα ομάδα στα σαλόνια της Α2 αλλά πολλά υποσχόμενη. Γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια από τον κ. Σκούρα και τους συνεργάτες του και το κυριότερο, η ομάδα έχει στόχους και όρεξη για δουλειά! Αυτοί ήταν και οι κύριοι λόγοι που με έκαναν να δεχτώ την πρόταση της ομάδας με μεγάλη χαρά!

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

--Ο ΑΓΣΙ είναι μια ιστορική ομάδα με πολλούς φιλάθλους που έχει αγωνιστεί στο Ανδρών στην Α1. Είναι μια ομάδα της επαρχίας με πολύ μεράκι και όρεξη. Μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνάει τα 21 χρόνια


Οι δικοί σου, προσωπικοί, στόχοι για φέτος και για τη συνέχεια της καριέρας σου;

--Προσωπικός μου στόχος απ’ την στιγμή που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ήδη στόχους δεν είναι κάτι άλλο από το να καταφέρω αυτούς τους στόχους  να τους υλοποιήσω. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι μέσα απ’ τον προπονητή και τις συμπαίχτριες μου συνεχώς, και να δοκιμάζω τα όριά μου! Στόχους για την συνέχεια της καριέρας μου δεν έχω συγκεκριμένους, ή τους κρατάω καλά κρυμμένους μέχρι να υλοποιηθούν

Υπάρχουν κάποια όνειρα που να έχεις;

--Χμμ... Τα όνειρα είναι πάντα πολλά! Όνειρο μου, για φέτος τουλάχιστον είναι να κάνω μια αξιοπρεπή χρονιά στην νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της

Πες μας αλήθεια την πιο ωραία σου στιγμή αυτά τα χρόνια, αλλά και η πιο άσχημη;

--Θα φανώ πολύ κλασσική αλλά η πιο ωραία μου στιγμή ήταν όταν πήγαμε παγκόσμιο με το Αριστοτέλειο κολλέγιο και μπήκαμε στην καλύτερη 8άδα. Όσα χρόνια και να περάσουν δεν γίνεται να σταματήσω να ευχαριστώ το σχολείο μου γι’ αυτό. Η πιο άσχημη στιγμή μου.Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε άσχημες στιγμές/ καλύτερα να σου μιλάω μέχρι αύριο για ωραίες μου στιγμές μέσα απ’ τον αθλητισμό.


Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους;

--Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τον Ηρακλή, καθώς αγωνιζόμουν 4χρόνια εκεί πέρα. Τα τελευταία 2χρόνια μάλιστα είχα και την τιμή να είμαι αρχηγός πράγμα που με κάνει να πω ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο σωματείο, στους φιλάθλους της ομάδας που είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα τους χρειαστεί καθώς και στις συμπαίκτριες μου. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και εύχομαι ότι καλύτερο στο σωματείο και στην νέα διοίκηση. Επίσης θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα πολύ δικό μου άνθρωπο που είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζει.

Τι έχεις να πεις στους φιλάθλους της νέας σου ομάδας;

--Για τους φιλάθλους της νέας μου ομάδας έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και ομολογώ ότι ανυπομονώ να γνωρίσω και εγώ την αγάπη που έχουν για την ομάδα τους. Είμαι παίχτρια που μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και νομίζω ότι η κερκίδα φέτος θα είναι ακόμα καλύτερη απ όσο περιμένουν όλοι. Ελπίζω να είναι κοντά μας φέτος και είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ