1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2013 23:08

«Πειρασμός η πρωτιά, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς»

Μετά το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα των Νεανίδων, η Μαρία Σωτηρίου μίλησε στο panathinaikos1908.gr για τους στόχους του τριφυλλιού στο φάιναλ-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, η αυλαία του οποίου ανοίγει αύριο (21/6).

Η ταλαντούχα «πράσινη» έθεσε εξαρχής το στόχο, λέγοντας: «Αισίως φτάσαμε στο σημείο για το οποίο αγωνιζόμασταν όλη τη χρονιά ως κορασίδες. Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κρίσιμα ή όχι, στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ. Η πρώτη θέση είναι σίγουρα μεγάλος πειρασμός και θα προσπαθήσουμε συνειδητά να την κατακτήσουμε. Όλα εξαρτώνται όμως από την επίδοση μας που ευελπιστούμε να δικαιώσει τη δουλειά που έχει γίνει».
 
Παράλληλα, η Σωτηρίου κάνοντας μια μικρή περιγραφή των τριών αντιπάλων της διοργάνωσης, ανέφερε: «Είναι λογικό κι επόμενο να βρεθούμε αντιμέτωπες με καλές ομάδες σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Πολλά κορίτσια από την Ελπίδα και τον Ασκληπιό αγωνίζονται κι έχουν βασικό ρόλο στη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου ενώ ο Ηρακλής είναι ομάδα με παράδοση και πολλούς τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Με τον Ηρακλή έχουμε το πλεονέκτημα πως γνωρίζουμε το δυναμικό της ομάδας και μπορούμε να διαμορφώσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι μας. Την Ελπίδα περιμένουμε να τη δούμε και μέσα στο γήπεδο την πρώτη μέρα των αγώνων αν και είναι γνωστό πως πρόκειται για μια πολύ δυναμική και δεμένη ομάδα. Όσο για τον Ασκληπιό θα βρεθούμε αντιμέτωπες στον πρώτο μας αγώνα με ότι πληροφορίες έχουμε από τους προημιτελικούς».
 
Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξουν, τόνισε: «Μιας και πρόκειται για τελείως διαφορετικές ομάδες μεταξύ τους το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι τη δική μας εμφάνιση. Αν δηλαδή καταφέρουμε να εκτελέσουμε αποτελεσματικά τις οδηγίες που θα μας δοθούν από τον προπονητή, να εφαρμόσουμε κάποια ήδη γνωστά πράγματα που δουλεύουμε και να περιορίσουμε τα ατομικά και ομαδικά λάθη τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να επιβληθούμε».
 
Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν βοηθήσει την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρόνιας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν ώστε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πιστεύω να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ