Εκτυπώστε τη σελίδα
06-12-2012 00:55

Όταν ο «Γιουράκος» συνάντησε τον Προσαλίκα

Η επιστροφή του Γιούρι Φιλίποφ στην Ελλάδα είναι πάντα ξεχωριστή για το ελληνικό βόλεϊ. Ο θρυλικός «Γιουράκος» (όπως τον αποκαλούσε ο προπονητής του Στέλιος Προσαλίκας σε Ιωνικό Ν.Φ., Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) ως προπονητής ο ίδιος πλέον οδήγησε την ουκρανική Λοκομοτίβ Χάρκιβ στη νίκη επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ και για χάρη του στο Λουτράκι πήγαν πολλοί επώνυμοι. Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Προσαλίκας με τον οποίο συναντήθηκε μετά από 5 χρόνια. «Ο Προσαλίκας ήταν για μένα

ένας πολύ καλός προπονητής και με βοήθησε στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για όλα. Πολύ χάρηκα που ήρθε να δει την ομάδα μου κι εμένα προσωπικά. Μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά αλλά είχαμε να συναντηθούμε 5 χρόνια. Έχουμε περάσει μαζί πολύ ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές αλλά κυρίως τα δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε στο volleynews.gr ο Γιούρι Φιλίποφ.

Σε λίγο δηλώσεις του Γιούρι Φιλίποφ στο volleynews.gr για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού, τη ρεβάνς αλλά και την εμπειρία της ομάδας του στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα υπερσηβιρικά ταξίδια.

 

Φωτογραφία: Ο Στέλιος Προσαλίκας δίνει οδηγίες στον Γιούρι Φιλίποφ (δεξιά) και στον Θανάση Πανούσο την περίοδο 1999-10 που και οι τρεις τους ήταν στην ΑΕΚ.