1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 18:41

«Ο Ζελιάσκοφ μου είπε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Μίλκοφ. Αυτή θα είναι 6η φορά στην καριέρα του που θα μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρουμανία, Κροατία, Ισπανία, Τυνησία, Ρωσία και Κατάρ.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι πρόκειται για ιστορικό και πολύ οργανωμένο σωματείο. Γνωρίζω ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ελπίζω φέτος και με τις κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα και πάρουμε μέρος σε όλους τους τελικούς".

Ο έμπειρος ακραίος, μιλώντας στο γραφείο τύπου της ομάδας του διεκφάλου του Βορρά, δεν έκρυψε το γεγονός ότι αμέσως μόλις του έγινε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ πήρε πληροφορίες για το σύλλογο από τον προπονητή του στην Εθνική Σκοπιών Νίκι Ζελιάσκοφ,  γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από θητεία του ως αθλητής σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων και στον ΠΑΟΚ. " Πράγματι μόλις μου έγινε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ρώτησα το Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος μου είπε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στην πρώτη 5αδα , και έχει στο τιμόνι της έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή".

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και εάν είχε άλλες προτάσεις από την Ελλάδα ο Αλεξάντερ Μίλκοφ επισήμανε: "Είχα ακούσει κάτι και για άλλες ομάδες αλλά τίποτα το επίσημο. Ουσιαστικά επίσημη πρόταση είχα μόνο από τον ΠΑΟΚ, και συμφώνησα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν σας κρύβω ότι ήταν όνειρο μου να παίξω στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Είναι λοιπόν για μένα μια πρόκληση να παίξω και να αποδείξω τι αξίζω σε ένα καλό πρωτάθλημα. Πέρυσι έπαιξα στο Κατάρ όπου το επίπεδο ήταν χαμηλό. Πολλές φορές τα χρήματα δεν αρκούν για έναν επαγγελματία αθλητή που θέλει να παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρόπερσι έπαιξα στη Ρωσία , το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν καλό, ήταν μια καλή εμπειρία για μένα αλλά σίγουρα προτιμώ τη ζεστή Θεσσαλονίκη που βρίσκεται και κοντά στο σπίτι μου".

Για την εξπρές μεταγραφή του αλλά και τους προσωπικούς του στόχους ο έμπειρος ακραίος είχε να πει: "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να συμμετέχει σε όλους τους τελικούς. Αν και δεν ξέρω ακριβώς το ρόστερ ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Όσο για την μεταγραφή θα έλεγα ότι ήταν πράγματι εξπρές. Ο ΠΑΟΚ μου έκανε μια πρόταση και μέσα σε 48 ώρες είχαμε έρθει σε συμφωνία. Η ομάδα με ήθελε εγώ ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ και όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα".

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το μεγάλο του ατού ο Μίλκοφ είπε: "Θα έλεγα ότι έχω έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στην υποδοχή είμαι σταθερός".

Για το αν θα είναι εύκολη η προσαρμογή του στην Ελλάδα είχε να πει: "Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά αυτός θα είναι ο 8ος χρόνος που θα αγωνιστώ μακριά από το σπίτι μου. Έχω παίξει Ρουμανία, Ισπανία, Κροατία, Τυνησία, Ρωσία και Κατάρ. Εξάλλου έχω έρθει πολλές στη Θεσσαλονίκη πολλές φορές για ψώνια. Είναι μόλις δύο ώρες από τα Σκόπια και έρχομαι πολύ τακτικά στην πόλη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήμουν διακοπές στη Χαλκιδική. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής".

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους φιλάθλους όλων των ομάδων που έχει αγωνιστεί ο Μίλκοφ τόνισε: "Πράγματι είμαι πολύ αγαπητός και όπου και εάν έχω αγωνιστεί δημιουργώ φιλίες και κρατάω επαφές. Ελπίζω και στον ΠΑΟΚ να με αγαπήσουν".
Διαβάστηκε 1235 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ