Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2013 14:56

«Μόνο στον Χουντουμάδη έχω εμπιστοσύνη»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αιμίλιος Μαυριτσάκης μίλησε στο «Goal» για την επιστροφή του Σπύρου Χουντουμάδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Κηφισιάς:

«Μόνο στον Χουντουμάδη έχω εμπιστοσύνη. Με αυτόν κάναμε τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή που ανέδειξε όλα αυτά τα παιδιά. Ερχονται καινούργια παιδιά από κάτω. Θα πάρουμε και 2-3 αθλήτριες από άλλους συλλόγους και θα κάνουμε μία νέα ομάδα με μέλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Γκουντιμένκο που πήραμε με ελευθέρας από τον Ολυμπιακό.

Η μοναδική μεγάλη σε ηλικία θα είναι η Σάκκουλα που θα έχει το ρόλο του αρχηγού. Πρέπει να δώσουμε και πάλι όραμα στα νέα παιδιά» είπε ο Μαυριτσάκης και αναφέρθηκε στο ήθος του Χουντουμάδη αλλά και στην περίοδο που του είχε ζητήσει άδεια για να πάει προπονητής στον Παναθηναϊκό: «Είχε έρθει τότε και μου είχε ζητήσει άδεια. Δεν του το αρνήθηκα. Εκλεισε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό και ήρθε η ώρα να γυρίσει».

Είστε ευχαριστημένος από την 3η θέση και την εφετινή πορεία της ομάδας;

«Ο Ηρακλής δεν έχει αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό αλλά με αυτήν την ομάδα που είχε ο Ηρακλής Κηφισιάς φέτος θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εγιναν πολλά λάθη και γι' αυτό χάθηκε ο τίτλος».

Με τον χορηγό γιατί υπήρξε... διαζύγιο;

«Ηταν αναμενόμενο. Ο χορηγός δεν με ενημέρωνε για τίποτα. Ακόμα και εγώ που ήμουν πρόεδρος δεν ήξερα τι γινόταν στην ομάδα. Δυστυχώς ο σπόνσορας που είχαμε τα έκανε όλα μόνος του. Ηταν φανερό ότι ο άνθρωπος δεν είχε ιδέα από βόλεϊ κι αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα της ομάδας και στις αλλαγές που έγιναν. Θα μπορούσε αν είχε ενημερώσει ή να με συμβουλευτεί να είχε αποφύγει πολλά απ' όσα πέρασε η ομάδα. Η μόνη επαφή που είχαμε ήταν στο γήπεδο που βλέπαμε το παιχνίδι. Μετά από αυτά αποφάσισα να επιστρέψουμε στην παλιά επιτυχημένη συνταγή πάλι με τον Σπύρο στον πάγκο και τη βοήθεια όλων των προπονητών στις ακαδημίες. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Πηγή: sentragoal.gr