Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2013 17:17

Εθνική... φωτογράφιση στην άμμο (φωτο)

Η "παλιά" Βίκυ Αρβανίτη και η "νέα" Πένυ Καραγκούνη προπονούνται ενόψει των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα beach volley και ποζάρουν για την κάμερα του Κουρκούτι.

Ο τραυματισμός της Μαρίας Τσιαρτσιάνη έφερε εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα του μπιτς και η... σχεδόν 20χρονη Πένυ επιλέχθηκε για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Η Πένυ με ύψος 1.87, διεθνής με την Εθνική ομάδα σάλας, έκανε καλή σεζόν με τον Ηρακλή Κηφισιάς, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και φτάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως λίμπερο, όμως πήρε γρήγορα ύψος και μετακινήθηκε στην θέση της ακραίας.

Φέτος όταν χρειάστηκε στην ομάδα της αγωνίστηκε και ως πασαδόρος με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως επίσης και στην παλιά γνώριμη θέση του λίμπερο.

Η Βίκυ στα 28 της χρόνια με πάμπολλες εμπειρίες, έχει καθιερωθεί στο άθλημα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αγωνίζεται από πολύ μικρή στην άμμο και φέρει πλήθος διακρίσεων με πρωτιές σε πολλά πανευρωπαϊκά τουρνουά, ενώ μετράει ήδη και 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Υπήρξε συμπαίκτρια με τις Σάρρα, Κουτρουμανίδου, Καραντάσιου και Τσιαρτσιάνη, ενώ με την τελευταία έχει ακόμα... ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς περιμένει να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε την πλήρη φωτογράφιση της εθνικής μας ομάδας στο sport24.gr