1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2013 17:16

Κ.Ναλπάντης: «Το όραμα, το χάρισμα και το δέσιμο»

Ο Κώστας Ναλπάντης μίλησε στο volleynews.gr για την άνοδο του Λήμνος Sports Club στην Α2 ανδρών, το όραμα του Σαμαρά αλλά και για τη δύναμη που βγάζει ώστε σε κάθε αγώνα μαζί με τον αδελφό του Αποστόλη να δίνει ένα πραγματικό σόου. Οι θρυλικοί δίδυμοι του ελληνικού βόλεϊ παρά το ότι διανύνουν το 45ο έτος της ηλικίας τους νιώθουν έφηβοι και έτοιμο να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α2. Να σημειωθεί πως οι βετεράνοι αλεξανδρουπολίτες ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμα της διοίκησης του Λήμνος Sports Club για να τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά στην προσπάθεια ανόδου.



«Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος. Ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή επιτεύχθηκε. Θέλαμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο και το όραμα του Νίκου Σαμαρά. Αισθανόμαστε υπερήφανοι. Mε δύσκολες συνθήκες πετύχαμε τον στόχο της ανόδου στην Α2. Το πιο σημαντικό είναι ότι φέραμε στο γήπεδο όλο το νησί. Κάναμε τους λημνιούς να αγαπήσουν και το βόλεϊ, να νιώσουν έντονα συναισθήματα μέσα από το όραμα του Νίκου και να τους βάλουμε λίγο μέσα στη νοοτροπία ώστε του χρόνου να είναι έτοιμοι και του χρόνου που η ομάδα θα είναι στην Α2».

Για το εάν θα είναι και του χρόνου στη Λήμνο: «Αυτό δεν το ξέρω. Πρώτα ο Θεός και βλέπουμε. Εμείς πάντως θέλουμε να βοηθήσουμε...»

Για το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα: «Το πάθος είναι ένα ψυχικό χάρισμα. Προσπαθώ να τιμήσω τους ανθρώπους της Λήμνου που με έφεραν εδώ. Υπάρχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον κόσμο το οποίος ξεσηκώνει τον κόσμο και εμένα. Είναι ένα έντονο ψυχικό και συναισθηματικό χάρισμα».


 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ