1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2013 12:46

Στο έλεος της μοίρας του ο Ελληνικός αθλητισμός στα νησιά μας (videos)

Το μίνι-πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 βόλεϊ ανδρών, που διεξήχθει στην Λήμνο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Οργανωτικά:

Γιατί η Έλενα Δούκα-Σαμαρά συνεχίζοντας το όραμα του Νίκου, ήταν πηγή έμπνευσης για όλους.

Γιατί ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Χατζηδιαμαντής και οι συνεργάτες του στον Δήμο ξέχασαν τι σημαίνει σπίτι και ξεκούραση προκειμένου να φέρουν εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή.

Γιατί οι υπεύθυνοι του κλειστού γυμναστηρίου Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», προέβλεψαν και την τελευταία λεπτομέρεια παρά το γεγονός ότι δεν φιλοξενούν τέτοιες διοργανώσεις ... κάθε μέρα.

Γιατί οι Εθελοντές ήταν μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, βοηθώντας όλους εμάς να επιτελέσουμε το έργο μας και συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή με το συναίσθημά τους να ξεχειλίζει και να υπερτερεί όλων των άλλων.

Γιατί το κλειστό γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς» ήταν κατάμεστο και στα τρία παιχνίδια της ομάδας της Λήμνου, χωρίς βωμολοχίες, χωρίς παρατράγουδα, δείχνοντας ότι οι φίλαθλοι είναι έτοιμοι να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους και στην Α2 συνεχίζοντας το όνειρο του μεγάλου Έλληνα Αθλητή.

Γιατί η φιλοξενία ήταν πολύ υψηλού επιπέδου αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι τα Νησιά μας είναι ο καλύτερος δυνατός προορισμός για τις διακοπές μας.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου, αλλά και σε βίντεο από το sportshero.gr τις δηλώσεις του παίκτη-προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Σύρου Αντώνη Στεφάνου, του προπονητή του Παγχιακού Παναγιώτη Νικήτα, του παίκτη-προπονητή της Ροδίων Άθλησις Νίκο Μακρή και  του Κωνσταντίνου Ναλμπάντη για το θαύμα που επιτελέστηκε στο νησί της Λήμνου και την σχέση της ομάδας με τον κόσμο του νησιού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ