1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2019 19:40

Τα πιτσιρίκια του Εθνικού συγκίνησαν την Αλεξανδρούπολη, ταξιδεύουν κανονικά στη Σύρο

Δεν έχει σημασία που δε νίκησαν τον ΟΦΗ τα πιτσιρίκια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το σετ που πήραν από τον ΟΦΗ, η καλή εμφάνιση τους, η προοδευτική βελτίωση τους και κυρίως τα μηνύματα ελπίδας που έδωσαν για το μέλλον της ομάδας έχουν συγκινήσει το φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης αλλά και τοπικούς φορείς που κάνουν δεύτερες σκέψεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Η είδηση πως δεν υπάρχουν χρήματα να ταξιδέψει ο Εθνικός στη Σύρο για την 8η αγωνιστική συγκίνησαν τους πάντες στην ακριτική πόλη και με την προσπάθεια της προέδρου του ΤΑΑ Χρύσας Λουπασάκη αλλά και των πιστών συνεργατών της συμπληρώθηκε το ποσό που απαιτούνταν για αεροπορικά εισιτήρια και για μια αξιοπρεπή αποστολή αντάξια της βαριάς φανέλας του συλλόγου.

Με το σπαθί τους ο παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου κερδίζουν μέρα με τη μέρα τον θαυμασμό του βολεϊκού Έβρου και όχι μόνο. Για τις καρδιές των ανθρώπων του βόλεϊ όλης της Ελλάδας οι πιτσιρικάδες του Εθνικού και του κάθε Εθνικού που παλεύει με τα κύμματα στο ανδρικό βόλεϊ είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ