1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-04-2019 01:32

Εκαναν τη νύχτα μέρα οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Οι οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν τη νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη ανάβοντας εκατοντάδες πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.


Τα προεόρτια άρχισαν και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και θα έχουν να το θυμούνται για χρόνια όχι μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα οι Θεσσαλονικείς.

Λίγα λεπτά μετά τις 10.00 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν ταυτόχρονα πυρσούς κατά μήκος της παραλίας. Την ίδια στιγμή άρχισε ρίψη βεγγαλικών, ενώ καπνογόνα άναψαν και κατά μήκος του δρόμου στην Ανω πόλη και τα κάστρα της Θεσσαλονίκης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται από το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) στο «Μακεδονία Παλλάς» παρακολούθησαν το σόου, με τους περισσότερους να το βιντεοσκοπούν και να το μεταδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ανέβασε πολλά video στο instagram ενώ συμμετείχε και ο ίδιος στο pyroshow!

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ άλλωστε, παράλληλα πανηγυρίζει και την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ απέναντι στον συμπολίτη Ηρακλή. Ωστόσο η μέρα που ξημερώνει είναι αν μη τι άλλο ιστορική για την πόλη και φυσικά για τον σύλλογο. Εχουν κάθε λόγο λοιπόν να το γιορτάζουν με την ψυχή τους και με... όλα τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα του κόσμου.

«93 χρόνια ΠΑΟΚ, η φωτιά συνεχίζει να καίει» ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανάρτησε και σχετικό video:

Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τα video στο ethnos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ