1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2019 18:07

Η "αρχόντισσα" του ΠΑΟΚ μιλάει για τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα και την ευχή στο Καραϊσκάκη!

Η προσωπική ιστορία της θεσσαλονικιάς βολεϊμπολίστριας Εύης Κυριακίδου που είχε αποθεωθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και είχε ευχηθεί να κάνει τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στην ελίτ του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και το βράδυ της Τετάρτης στην κατάμεστη Τούμπα και στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Σολκίδης και οι αθλήτριες του γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς του δικεφάλου.

Με το θερμό τους χειροκρότημα  αναγνώρισαν τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Πρι Λιγκ (μπροστά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) αλλά και το πρωτάθλημα νεανίδων για πρώτη φορά στην ιστορία.  Η αθλήτρια που πάτησε πρώτη το χορτάρι της Τούμπας και την ακολούθησαν όλες οι υπόλοιπες παίκτριες του τμήματος ήταν η Εύη Κυριακίδου.

Η εντυπωσιακή θεσσαλονικιά γεννημένη στον Εύοσμο πριν από 38 χρόνια βίωσε τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της και εκπλήρωσε ένα μεγάλο όνειρο το οποίο αποκάλυψε στο «Εθνοσπόρ» και στο ethnos.gr:

«Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου»

«Το 2011 ήμουν στην ομάδα του Ολυμπιακού που τότε πήρε τον πρώτο τίτλο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, που ήταν το κύπελλο στο φάιναλ-4 στη Σάμο. Μας είχαν αποθεώσει τότε στο Καραϊσκάκη. Γεννημένη στις δυτικές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη και με όλη μου την οικογένεια να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ήταν και ότι καλύτερο να βρίσκομαι στο Καραϊσκάκη, όμως, ήμουν επαγγελματίας και σεβόμουν την ομάδα μου και τον κόσμο που μας χειροκροτούσε. Τότε μιλώντας με τον αδελφό μου Παναγιώτη μου είπε “λες κάποτε Εύη και ο ΠΑΟΚ να κάνει ομάδα βόλεϊ γυναικών και να κάνεις στην Τούμπα τον γύρο του θριάμβου;”. Του είχα απαντήσει: “Μακάρι Παναγιώτη να βγει αυτή η ευχή” . Τότε δεν είχε ο ΠΑΟΚ ομάδα βόλεϊ γυναικών αλλά σήμερα αυτή η ευχή έγινε πραγματικότητα. Συγκινήθηκα πολύ μπαίνοντας στην Τούμπα με την κούπα. Ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Ο αείμνηστος μπαμπάς μου είχε τρέλα με τον ΠΑΟΚ και όλοι οι συγγενείς μου  είναι ΠΑΟΚ», είπε η Κυριακίδου που μετά από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό και παρότι είχε πρόταση για ανανέωση γύρισε στη Θεσσαλονίκη...

Οκτώ χρόνια μετά... Διαβάστε όλο το αφιέρωμα στο ethnos.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ