Εκτυπώστε τη σελίδα
26-02-2019 16:00

Δημήτρης Παλαιολόγος: «Πρότυπο μου ο Γιορντάνοφ και όνειρο το πανελλήνιο πρωτάθλημα» (vid)

Εκτός από τον Αλέξανδρο Ράπτη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ο διαγώνιος της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού και δεύτερος στην ανδρική Δημήτρης Παλαιολόγος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ.

 

Μετά το τέλος του τελικού με τον Πανερυθραϊκό ο Παλαιολόγος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης και εν μέσω αποθέωσης παρέλαβε τον τίτλο του. Εχοντας οδηγούς τους προπονητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλο και Δημήτρη Μαρκάκη αλλά και τον μπαμπά του Πλάτωνα που είναι ο έφορος της εφηβικής ομάδας, ο Δημήτρης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού που είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων για πρώτη φορά μετά το 1982 στην τελική φάση που είχε γίνει στα Τρίκαλα.

«Στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει γίνει πολύ δουλειά εφέτος και στο εφηβικό και στο ανδρικό τμήμα και ειδικά τα τρία παιδιά που είμαστε και στις δύο ομάδες έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ολα τα παιδιά δουλεύουν και στην εφηβική ομάδα και αυτό που πετύχαμε δεν είναι τυχαίο. Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωθούμε και πως να βελτιωθούμε».

Για το μεγάλο στόχο του πανελληνίου πρωταθλήματος: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είναι ένα όνειρο που το κυνηγάμε τρία χρόνια. Κάθε χρόνο παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι».

Για τον τίτλο του MVP: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τον τίτλο του MVP. Δεν σημαίνει και πολλά. Ενας ατομικός τίτλος δεν σημαίνει τίποτα. Εχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε και κυρίως να δουλέψουμε».

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ είναι το πρότυπο του Δημήτρη Παλαιολόγου: «Το πρότυπο μου είναι ο διαγώνιος της ανδρικής ομάδας Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Μαθαίνω κάθε μέρα από αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος αθλητής και ότι και να γίνει είναι δίπλα μας και μαθαίνουμε από αυτόν».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο του: «Αφιερώνω τον τίτλο της ομάδας στον προπονητή μας που είναι κοντά μας και μας δουλεύει και κάτι το καλύτερο για μας».

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής ΕΣΠΑΑΑ στους έφηβους με MVP Παλαιολόγο (foto)

Για τη συνέχεια: «Δεν είναι τίποτα εύκολο μέσα στο γήπεδο. Η τελική φάση θα είναι πολύ δύσκολη και θα παλέψουμε για να πάρουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

 

Media

Σχετικά άρθρα