1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2019 12:56

Πηγιάνα Μεθενίτη: O στόχος της ανόδου, η επιστροφή της Λίζας και η υπεράσπιση του τίτλου στο σνόου βόλεϊ (video)

Η Πηγιάνα Μεθενίτη είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους του Γ.Σ.Κερατέας και μετά την επιστροφή της Λίζας Τριανταφυλλίδη

 από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε μίλησε στο volleynews.gr για την ομάδα της στην σάλα, τις δυνατότητες ανόδου καθώς και για την προετοιμασία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.

Υπενθυμίζεται πως η Μεθενίτη με συμπαίκτρια την Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν τον τίτλο του 1ου πανελληνίου πρωταθλήματος σνόου βόλεϊ που είχε γίνει στα Καλάβρυτα το 2018.

Σχετικά με τη νίκη του Γ.Σ.Κερατέας επί του Γ.Σ.Κορωπίου με 3-0 και τον στόχο της ανόδου είπε:

«Είναι μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Αρχικά παίζαμε χωρίς τη Μαρία Γκαραγκούνη και όταν ήρθε η Μαρία τραυματίστηκε η Λίζα Τριανταφυλλίδη. Εσπασε το πόδι της, έκανε χειρουργείο αλλά τώρα που επέστρεψαν τα κορίτσια είμαστε πιο δυνατές, παίζουμε όλες πολύ καλύτερα και μας βοηθάει πολύ ο κόουτς Μπαχράμης. Θεωρώ πως ήταν ένα καλό παιχνίδι αλλά στο τέλος ήμασταν καλύτερες και πήραμε τη νίκη. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ανέβουμε και κατηγορία».

Η Μεθενίτη έπλεξε το εγκώμιο της Λίζας Τριανταφυλίδη και αναφέρθηκε στην προετοιμασία τους για να αγωνιστούν στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ που θα γίνει στο Μαίναλο 8-10 Φεβρουαρίου 2019:

«Της αξίζουν συγχαρητήρια της Λίζας Τριανταφυλλίδη με όλα αυτά που πέρασε. Παίζει σα να μην έχει λείψει ένα λεπτό. Είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου στο σνόου βόλεϊ. Θα κατέβουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο που πήραμε το 2018 μαζί με άλλες δύο φίλες μας, την Σοφία Μπάιμπου και την Κέλυ Μαρώση. Σίγουρα δεν είμαστε προπονημένες για το σνόου αλλά με τη δουλειά γιατί όχι να αναπτύξουμε και αυτό το άθλημα».

Για τις δυσκολίες του σνόου βόλεϊ:

«Είναι πολύ δύσκολο το σνόου βόλεϊ γιατί δεν το έχουμε συνηθίσει, έχει πολύ κρύο, πολλές φορές δεν νιώθεις τα δάκτυλα σου, γλιστράς είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά στους ανθρώπους που τους αρέσει η φύση και το βουνό είναι κάτι πολύ ωραίο».

Για τα πλάνα που κάνει στο μπιτς βολεϊ μαζί με τους Ποθητάκη, Σιακαβάρα:

«Στο μπιτς βόλεϊ προετοιμαζόμαστε και με την επιστροφή της Λίζας και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Εχουμε πολύ ωραία ομάδα μαζί με τον προπονητή μας Κώστα Ποθητάκη και τον συνεργάτη του Κώστα Σιακαβάρα, δουλεύουμε και περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαίρι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ