1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2018 13:02

Κλήση για συζήτηση από αθλητικό δικαστή: Η τελευταία ελπίδα του Παναθηναϊκού για δικαίωση

Η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ κάλεσε την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.30 τον Παναθηναϊκό για να συζητηθεί η αίτηση ανάκλησης της υπ΄αριθ. 13/2018 αποφάσεως του ΜΔΟ της Ε.Ο.ΠΕ, την οποία κατέθεσε ο αθηναϊκός σύλλογος για την ποινή της μίας αγωνιστικής για επεισόδια οπαδών σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονταν ο αγώνας.
Ο Ολυμπιακός για την ίδια απόφαση δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ αλλά ο Παναθηναϊκός λόγω των εκλογών που υπήρχαν στον Ερασιτέχνη δεν κατέθεσε έφεση και έχασε αυτό το δικαίωμα.

Πριν μία εβδομάδα προσέφυγε στην αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ ζητώντας ανάκλησης της απόφασης αλλά το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο απέρριψε ως αβάσιμη την προσφυγή του αθηναϊκού συλλόγου και δεν την συζήτησε καν.Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με νέα αίτηση η οποία έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με νομικούς ο Παναθηναϊκός ακόμα κι αν απορριφθεί η αίτηση του αύριο θέλει να έχει έγγραφη απόφαση για να κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ από το οποίο θα ζητήσει να εκδικάσει με δικασίες εξπρές ώστε να βγει απόφαση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη στις 20 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας ορίστηκε από την ΕΣΑΠ ως «ειδικής διαχείρισης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ