1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2018 16:58

Ελένη Φραγκιαδάκη: «Αθλήτρια με ήθος η Μανωλίνα»

Στο κλειστό της Ηλιούπολης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/3) η Ελένη Φραγκιαδάκη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΓΣ με αντίπαλο τον Πανναξιακό και να βραβεύσει την MVP της 17ης αγωνιστικής, Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

«Η Μανωλίνα είναι εξαιρετικό παιδί και αθλήτρια. Πέρα από τα καλά τεχνικά της χαρακτηριστικά είναι αθλήτρια με ήθος και χαίρομαι ιδιαίτερα που διακρίνονται τέτοιοι άνθρωποι» ήταν το πρώτο σχόλιο της πρώην διεθνής ακραίας στο volleyball.gr.

Η Ελένη Φραγκιαδάκη στα 14 χρόνια που αγωνίστηκε φόρεσε τις φανέλες του Παναθηναϊκού, της Μεσσαρά, του Αστέρα Αγ. Δημητρίου και της Θέτιδας, ενώ έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Το 2016 μετά την άνοδο στην Α1 με την Θέτιδα Βούλας, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.



«Μπορεί να έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά δεν έχω φύγει από τα γήπεδα. Όχι προπονητικά αλλά στο σχολείο που εργάζομαι. Το γήπεδο είναι ζωή, ο αθλητισμός είναι ζωή και χαίρομαι πάντα να βρίσκομαι σε κλειστά γυμναστήρια. Δεν παρακολουθώ ενεργά το πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω τα πάντα γύρω από αυτό. Δυστυχώς δεν γίνεται να είμαι με τους... φανατικούς πλέον λόγω των οικογενειακών και επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ωστόσο η επαφή υπάρχει». 
Τα καλύτερα της χρόνια στο φιλέ, η Ελένη Φραγκιαδάκη τα πέρασε την οκταετία 2001-2009 φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Φραγκιαδάκη δεν έκρυψε την αγάπη της για το «τριφύλλι» και την λύπη της που το γυναικείο τμήμα δεν κατέβασε ομάδα την φετινή σεζόν.
«Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέτος κατέβασε ρολά με στεναχώρησε πάρα πολύ. Σε έναν σύλλογο που για πολλά χρόνια φόρεσα την φανέλα του με πάρα πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές. Πιστεύω στους ανθρώπους του συλλόγου, στους διοικούντες και είμαι σίγουρη ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει ξανά τον δρόμο του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ