Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2012 19:39

«Χαλάμε την πιάτσα... ε;»

Εξοργισμένοι είναι στην Παναχαϊκή με την... καμπάνα δύο αγωνιστικών, που δέχτηκε η ομάδα, λόγω της χρήσης καπνογόνων στον αγώνα με τον Ιωνικό Σάμου.


«Σας χαλάμε τη πιάτσα... ε; Ενα γήπεδο μαζεύει κόσμο και φροντίσατε να το κλείσετε για δύο αγωνιστικές!», έγραψε ο Νίκος Ρουμελιώτης, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

 Πηγή φωτό: pgeole.gr

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link nikman Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 21:12 posted by nikman

    Η αναφορά μου ήταν ΜΟΝΟ γι'αυτούς που ανάβουν καπνογόνα ΜΕΣΑ στα γήπεδα. Και όποιος υποστηρίζει αυτούς τους κάφρους, είναι ή κουτός γιατί δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται ή κουτοπόνηρος γιατί θέλει να εξυπηρετήσει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ συμφέροντα...

  • Comment Link volleyfan Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 19:10 posted by volleyfan

    ξεκινησε μια προσπαθεια απο μερικους ανθρωπους μεσα απο το βολλευ και πρεπει να υπαρξει βοηθεια. ειναι αληθεια οτι η κατασταση δεν ηταν σωστη. στο επομενο αγωνα ειδα για πρωτη φορα σε αγωνα βολλευ χορευτικα με ελληνικα τραγουδια και παροτι ηταν τα ιδια ατομα (ποδοσφαιρικοι) δεν εγινε τιποτε απολυτως χαρι στις προσπαθειες αυτων των ανθρωπων. και επειδη παρακολουθω τη δουλεια του κου αγγελοπουλου εδω και χρονια εχω δει σημεια και τερατα σε αλλα γηπεδα με αποκορυφωμα ενα παιχνιδι με τον ιωνικο νικαιας στο γηπεδο οπου ηταν μαζεμενοι ενα σωρο ανθρωποι του υποκοσμου και ο τοτε κος δηλωνε ευθαρσως οτι αυτοι οι φιλαθλοι κοσμουν το βολλευ. σημειωτεον οτι η αστυνομικη δυναμη ηταν μηδαμινη (1)τοτε δεν ειχα δει καμια τιμωρια ισωσ γιατι ο εν λογω κος ηταν παιδι του ολυμπιακου. βεβαια ο αρης προπονει ακομη αλλα ο κος λυκουδης απαλλαξε τον αθλητισμο απο την παρουσια του. ο κος αγγελοπουλος ηταν προπονητης της εα πατρων τοτε.

  • Comment Link Μανωλης Μαρκου Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 16:12 posted by Μανωλης Μαρκου

    Ως προπονητής και παίχτης του Ιωνικού Σάμου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:Μακάρι να είναι όλα τα γήπεδα σαν αυτό της Παναχαικής.Οχι μόνο δε δημιούργησαν πρόβλημα τα καπνογόνα αλλά'αυτό'το κοινό που κάποιοι το θεωρούν χούλιγκανς εμάς μάς χειροκροτούσε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο.'Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για πρώτη φορά για την φιλοξενία σας.

  • Comment Link Πάνος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 15:44 posted by Πάνος

    Ρε παιδιά ο Νίκος υπερσπίζεται την ομάδα του και καλά κάνει. Από την άλλη όμως, τι "ντροπή τους", ωραία είναι να έχεις κόσμο, και μπράβο τους. Αλλά αν ανάψεις καπνογόνο σε αυτό το γήπεδο, πέθανες τόσο μικρό που είναι. Όλοι ξέρουμε ότι οι μισοί είναι μανιαουραίοι που κοιτάνε πως θα πλακωθούν με την αντίπαλοι ομάδα στα περισσότερα ματς. Δεν έχω πάει φέτος, αλλά θυμάμαι κάτι μαργαριτάρια με τον Κόροιβο, τα έβλεμα και δεν το πίστευα. Όταν γίνεται μια προσπάθεια εξάλειψης αυτών των γεγονότων λέμε "Ντροπή τους" και όταν τραυματιστεί κάποιος παραπονιόμαστε ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια να σταματήσει όλο αυτό από τους αρμόδιους.

    Αμάν αυτή η νοοτροπία.

  • Comment Link nikman Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 06:41 posted by nikman

    nikolas, μόνο οι χούλιγκανς ανάβουν καπνογόνα σε κλειστό χώρο. Τους υποστηρίζεις;