1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2012 18:25

«Θα πάρουμε ξένη, σημαντικό κεφάλαιο η Μυλωνά»

Την ενίσχυση της ομάδας με μία ξένη παίκτρια θα επιδιώξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο volleynews.gr, ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης μετά το τέλος του αγώνα με το ΔΑΣΩ. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της Ξανθής Μυλωνά, που η παρουσία της εμψυχώνει και τις υπόλοιπες αθλήτριες.


«Είμαι στην ομάδα από την Τετάρτη και έχω κάνει δύο προπονήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε. Ευχαριστούμε την Ξανθή που επέστρεψε. Βρέθηκε χθες στην προπόνηση και μόνο με την παρουσία της, βοήθησε εμψύχωσε τα κορίτσια. Είναι μια αθλήτρια που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, στόχος είναι η παραμονή.

Δεν μπορείς να αρνηθείς μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ τον κύριο Σύλλα, πρόεδρο του Ιωνικου Ν.Φ που το κατάλαβε. Όμως δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό, μόνο για το όνομα, αλλά και γιατί πιστεύω στο έμψυχο δυναμικό, και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.

Χρειαζόμαστε μια ξένη παίκτρια και θα την πάρουμε. Από Δευτέρα θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις για να καταλήξουμε».

Αντώνης Αραβαντινός

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ