1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2017 16:17

Μέλκας: «Κακή ομάδα η Μπακού»

Μετά την κάτοχο του Cev Cup, Τουρ, ο Ολυμπιακός παίζει με την αδύναμη Μπακού, την οποία αντιμετώπισε ο Γιάννης Μέλκας και τη χαρακτηρίζει "κακή ομάδα".
Ο Μέλκας είναι προπονητής στο ΑΠΟΕΛ και αποκλείσθηκε στο χρυσό σετ από τη Μπακού "Ένα ατομικό μπλοκ στον διαγώνιο μας, έκρινε την πρόκριση " θυμάται ο προπονητής της κυπριακής ομάδας και της εθνικής Αλβανίας.

Και συνεχίζει "είναι κακή ομάδα, ουσιαστικά η εθνική Αζερμπαιτζάν, με δυο Ρώσους και έναν ιρανό πασαδόρο που είναι αναπληρωματικοί. Δεν έχουν κάποιο σπουδαίο παίκτη και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα".

Για τη φιλοξενία στο Μπακού "Ήταν άψογοι σε όλα τους. Μείναμε σε ένα ξενοδοχείο, των Εθνικών και παίξαμε στο γήπεδο που χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες. Φοβόμασταν ότι θα έχουμε προβλήματα επειδή είναι φιλότουρκοι, αλλά ούτε που ασχολήθηκαν μαζί μας".
 
Για τον Αλβανό διαγώνιο Χουσάζ Κασμέντ της Ινεγκόλ "είναι πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί. Επι χρόνια λέω στον ΠΑΟΚ να τον πάρουν , αλλά δεν με ακούνε. Έχει πάντως υψηλό κασέ, γύρω στις 130.000 ευρώ"

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ