1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2017 17:52

Με Κουντούρη και Ταρνατόρο στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Στη Γαλλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Τουρ.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τρίτη (19/12) στις 21:00 την γαλλική ομάδα και θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Για να συμβεί αυτό, στον Ολυμπιακό αρκούν δυο σετ.

Της «ερυθρόλευκης» αποστολής ηγείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Μιχάλης Κουντούρης ενώ από από πλευράς διοίκησης ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιάννης Δαλέζιος και το μέλος του Τ.Α.Α. κ. Παντελής Ταρνατόρος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ