1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2017 19:42

Σπυριούνης: «Μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο»

Χαρούμενος για την ανάδειξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής της Volley League εμφανίστηκε ο Κυριάκος Σπυριούνης. Ο νεαρός ακραίος του Εθνικού Πειραιώς έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στη γενιά του, μέσω της Εθνική ομάδας. Αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.  
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη διάκριση. Ονειρευόμουν πως κάποια στιγμή θα γινόταν αλλά είμαι χαρούμενος που το πέτυχα», δήλωσε ο Κυριάκος Σπυριούνης μέσα από το λεωφορείο της διαδρομής Καλλιθέα - Νέο Φάληρο. Μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση με τον Εθνικό στο γυμναστήριο του Εσπέρου και επέστρεφε στο σπίτι. Είναι η καθημερινή διαδρομή όπου ονειρεύεται και την πορεία στην βολεϊκή του καριέρα.

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη διάκριση σε πολλούς ανθρώπους που τους οφείλω πολλά. Αφιερώνω στη μαμά μου Ελένη και στο μπαμπά μου Στέφανο, στους συμπαίκτες μου που με στηρίζουν, στον προπονητή μου Σάκη Ψάρρα που με εμπιστεύεται και στην διοίκηση του Εθνικού που έχει την ομάδα σαν οικογένεια. Θεωρώ πως μέρα με τη μέρα κερδίζω πολλά πράγματα που θα τα βρω μπροστά μου. Προσπαθώ να αλλάξω την σκέψη μου και τον τρόπο δουλειάς. Πιστεύω πως ωριμάζω καλύτερα στο μυαλό και στο σώμα. Ακόμα θέλω να πετύχω πολλά. Εχω όνειρα και στόχους. Κυρίως θα ήθελα να κάνω περισσότερες ώρες προπόνησης μέσα στην ημέρα αλλά δυστυχώς ο Εθνικός αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη στέγης και τις λίγες ώρες προπονήσεων.

Στόχος μου είναι η Εθνική Ελπίδων και η Εθνική Ανδρών. Νιώθω πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας τα τελευταία χρόνια, έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν ειναι αργά. Νιώθω δυνατός, με αυτοπεποίθηση. Νιώθω πως μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο στη γενιά μου και μαζί και με τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου να πετύχουμε πολλά. Σίγουρα ένα από τά όνειρά μου είναι η διεθνής καριέρα αλλά για την ώρα θέλω να καθιερωθώ στον Εθνικό και να κάνω την διαφορά για μένα, για την ομάδα και για το βόλεϊ που τόσο αγαπώ».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Κυριάκος Σπυριούνης πρώτη φορά MVP και απονομή από Ματζουράνη
    Ο ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Κυριάκος Σπυριούνης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής - MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18. Η βράβευση του θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου πριν τον αγώνα με τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον θρυλικό φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς Γιάννη Ματζουράνη.
  • Σούπερ διπλό του Εθνικού με Σπυριούνη
    Την πρώτη του μεγάλη νίκη στην επιστροφή του στη Volley League πήρε ο Εθνικός, επικρατώντας εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


  • Σπυριούνης: «Εάν κρατήσουμε την τακτική μας θα νικήσουμε»
    Ο νεαρός ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου:
  • Ήττα για τους Εφήβους και αβέβαιος Σπυριούνης
    Την πρώτη της ήττα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξάγεται στην Άγκυρα, γνώρισε η Εθνική ομάδα που έχασε 3-0 από την Τουρκία και κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο και αντιμετωπίζει αύριο (04/08) την Σερβία στον ημιτελικό.
  • Τα...νέα χαρτιά της Εθνικής
    Με μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει της πρεμιέρας των υποχρεώσεων της στο European League 2015 την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Ιουλίου στο ΔΑΚ Ευόσμου με αντίπαλο την Ρουμανία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ