1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2017 16:23

Ο Πορτορικανός Φερνάντο Μοράλες στη θέση του Ρικάρντο Περίνι στον Παμβοχαϊκό

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Ρικάρντο Περίνι είναι το πρώτο... θύμα του κακού ξεκινήματος του Παμβοχαϊκού στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Περίνι ειδοποίηθηκε να αποχωρήσει και τη θέση του θα πάρει ο Πορτορικανός Φερνάντο Μοράλες που ξεκίνησε τη σεζόν στην κυπριακή ΑΕ Καραβά και την Τρίτη (21/11) θα έρθει στην Ελλάδα. Την απόκτηση του ανακοίνωσε ο Παμβοχαϊκός:
O Παμβοχαϊκός ανακοινώνει την συμφωνία με τον Φερνάντο Μοράλες (Fernando Morales). Ο Μοράλες γεννήθηκε στη θέση του πασαδόρου στις 4 Φεβρουαρίου 1982 στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο. Είναι διεθνής πασαδόρος με ύψος 1.94 και μέλος της ομάδας του Πουέρτο Ρίκο που το 2007 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Αγίου Δομήνικου.

Για πολλά χρόνια αγωνίζονταν στη Σαν Χουάν και έχει θητεία στη γαλλική Λιόν και στη ρωσική Ενισέι Κρασνογιάρσκ. Αν και είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στη Σαν Χουάν η καταστροφική καταιγίδα «Μαρία» τον περασμένο Σεπτέμβριο ακύρωσε τα σχέδια του και ξεκίνησε τη σεζόν στην κυπριακή ΑΕ Καραβά. Αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ