1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2017 13:37

Καλμαζίδης: «Η Ομόνοια δεν είναι έτοιμη, αλλά έχουμε πολλές λύσεις»

Oμόνοια κατέκτησε τη Δευτέρα στην «Απόλλων Αρένα» το τέταρτο συνεχόμενο Σούπερ – Καπ της ιστορίας της  κερδίζοντας μετά από ανατροπή τον Παφιακό με 3-2 σετ. Κυριολεκτικά, οι «πράσινοι» βρέθηκαν από την «κόλαση στον παράδεισο» αφού ανέτρεψαν το 0-2 σετ που έχαναν. Μετά την επιτυχία και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς 2017-18 ο κόουτς της Ομόνοιας Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στην www.volleyball.org.cy για την επιτυχία, αλλά και τη νέα σεζόν που άρχισε επίσημα.

Αναφορικά, για τον αγώνα, ο κόουτς Καλμαζίδης ανέφερε ότι «ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα τον αγώνα απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό Παφιακό. Ο Ελλαδίτης προπονητής της Ομόνοιας είπε ότι «εμείς ελάχιστες ημέρες βρισκόμαστε μαζί, αφού ο Πορτορικανός Πάμπλο Γκούζμαν ενσωματώθηκε αργά. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα αυτή τη στιγμή παλεύουμε πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τους αντιπάλους».

Ο κ. Καλμαζίδης μιλώντας για το ότι ο σταρ της Ομόνοιας Μορί Σιντιμπέ πήρε σχεδόν το 70% των επιθέσεων στο Σούπερ Καπ ανέφερε ότι «σαφώς σε ένα αγώνα βόλεϊ ο διαγώνιος παίρνει τις περισσότερες φάσεις πάνω του, αλλά ο φετινός στόχος μας θα είναι να έχουμε πόντους από όλους τους παίκτες».

«Περίμενα τον Τοντόροβιτς»

Εκπληκτικός τουλάχιστον στα δυο πρώτα σετ που κέρδισε ο Παφιακός ήταν ο Ιβάν Τοντόροβιτς. Κληθείς ο κόουτς της Ομόνοιας να σχολιάσει εάν ανέμενε αυτή την απόδοση από τον ακραίο του Παφιακού, ο κ. Καλμαζίδης είπε ότι «σαφώς πρόκειται για ένα ελεγχόμενο παίκτη με πολύ καλές άμυνες και έξυπνα τελειώματα».

«Έχω πολλές λύσεις»

Ο κ. Καλμαζίδης εξήρε το γεγονός ότι η φετινή Ομόνοια διαθέτει πάμπολλες λύσεις πρωτοκλασάτων πετοσφαιριστών. Όπως είπε, «αυτό είναι πάρα πολύ καλό, αλλά για μένα είναι και ένα «μικρό πρόβλημα» για τον τρόπο διαχείρισης των παικτών.

Δεν αφήσαμε ασχολίαστο ούτε το γεγονός ότι ο κόουτς εμπιστεύτηκε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα όταν η Ομόνοια γύρισε το σετ στη θέση του κεντρικού τον νεαποκτηθέντα από τη Νέα Σαλαμίνα Χρίστο Προδρόμου αντί του έμπειρου Άγγελου Αλεξίου. Ο κ. Καλμαζίδης αφού ανέφερε ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον νεαρό ανέφερε ότι «όλοι θα χρειαστούν. Μη ξεχνάτε ότι απουσίαζε λόγω τιμωρίας ο Αχιλλέας Πετρακκίδης».

Το φετινό πρωτάθλημα

Την Παρασκευή αρχίζει το φετινό πρωτάθλημα με την Ομόνοια να ταξιδεύει στο «Σπύρος Κυπριανού» για να αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη και ιδιαίτερα ενισχυμένη Νέα Σαλαμίνα. Ο κ. Καλμαζίδης τόνισε ότι «πρόκειται για την πρεμιέρα, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε εκεί να παίξουμε με στόχο τη νίκη».

Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα ο κ.Καλμαζίδης ανέφερε ότι εκτός από την ομάδα του θα πρωταγωνιστήσουν «άνκαι δεν έχω δει όλες τις ομάδες» ο Παφιακός, η Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ και ίσως κάποια άλλη ομάδα».

Η αποκάλυψη για ακραίο

Ενόψει των υποχρεώσεων της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς – Λίγκ ο κ. Καλμαζίδης είπε ότι «ψάχνουμε στην αγορά για ακόμα ένα ακραίο και θα καταλήξουμε σύντομα».

Τέλος, ο κ. Καλμαζίδης ευχαρίστησε τους βοηθούς του Σάββα Σάββα και Δήμο Φιλιππάτο λέγοντας ότι «πρόκειται για μεγάλη βοήθεια»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ