1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2017 14:20

Παλιόπορτας: «Δυνατός ο Φοίνικας, ήθελα να χαράξω πορεία και για μένα»

Η 10η ημέρα του Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Δημήτρη Παλιόπορτα, καθώς γιορτάζει την γέννηση και των δυο παιδιών του.
Ο «ιστορικός» πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου και ο άνθρωπος που συνείσφερε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Σύρου να χαράξει μεγάλες πορείες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λινκ Καπ (κατάκτηση τίτλου), γύρισε το χρόνο πίσω, κοινοποιώντας στο Facebook την ανάρτηση της επίσημης σελίδας του Φοίνικα την ημέρα της γέννησης του μικρού Φίλιππου.

Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα για το Φοίνικα, προκειμένου να του ευχηθεί, αλλά παράλληλα να ακούσει την γνώμη του για τον φετινό Φοίνικα.

Πρόεδρε, ποιο είναι το μυστικό ώστε να γεννηθούν δυο παιδιά την ίδια ημέρα; Πως το κατάφερες αυτό;

«Εγώ προσωπικά, 28 ολόκληρα χρόνια στα ιστιοφόρα , χάραζα πορείες για όλους. Ήθελα μια φορά, να χαράξω μια πορεία και για μένα. Η Νεφέλη μου και ο Φίλιππος, έχουν γεννηθεί την ίδια ακριβώς ημέρα (10 Σεπτεμβρίου), με διαφορά μόλις 55 λεπτών. Ίσως οφείλεται και στα «ρεύματα του Ατλαντικού» η διαφορά των 55 λεπτών (γελούσε)».

Πως βλέπεις τον φετινό Φοίνικα;

«Καλός, γερός, δυνατός. Τα πρώτα συμπεράσματα θα βγουν στα φιλικά και στο Διεθνές τουρνουά Αιγαίου. Σίγουρα μετά την 6η-7η αγωνιστική θα έχουμε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Η ομάδα είναι καινούρια. Έχει καινούρια κορμιά και θα χρειαστεί το χρόνο της για να «δέσει» μεταξύ της. Ο προπονητής (Στεφάνοβιτς) τους«σκίζει» κανονικά στην προπόνηση και νομίζω πως αυτό θα βγει σε καλό. Σημασία έχει οι παίκτες να δέσουν μεταξύ τους, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Να πηγαίνουν για καφέ μαζί, να κάνουν παρέα και ακόμη να πηγαίνουν και για γκόμενες μαζί. Μόνο έτσι η ομάδα θα είναι μια οικογένεια και θα τα πάει πολύ καλά».

Μπορεί η ομάδα να πάρει κάποιον τίτλο;

«Η κάθε ομάδα νομίζω όταν αγωνίζεται ψάχνει κάποιον τίτλο. Πάντα μια ομάδα κυνηγάει το κάτι παραπάνω».

Στα εκτός έδρας παιχνίδια θα σε ξαναδούμε;

«Δεν είναι εύκολο λόγο της υγείας μου να ταξιδεύω πολύ. Στα εντός έδρας παιχνίδια εννοείται».

Syros-Sports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ