Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2012 18:21

«Μόνο για το Φοίνικα θα γύριζα»

Χαρούμενος που επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Πέδρο Ντορνέλας. Ο Βραζιλιάνος αθλητής λίγο μετά την ανακοίνωση...
του από το Φοίνικα τόνισε:

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ο Φοίνικας είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες, ίσως και η μοναδική, για την οποία θα ερχόμουν στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που θα είμαι πάλι συμπαίκτης με τον Βασίλη και τον Δημήτρη. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την ομάδα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά άρθρα

  • Ανδρεάς Φράγκος: «Σοβαρό σωματείο ο Ολυμπιακός, θα ανεβάσει επίπεδο την Εθνική»
    Ο Ανδρέας Φράγκος μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών Ελλήνων παικτών στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως η εξέλιξη τους θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα να ανέβει επίπεδο.
  • Αρβανίτη: «Στόχος η πρόκριση στούς Ολυμπιακούς του 2020»
    Η «μεγάλη» κυρία του μπιτς βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη είναι και παλι εδώ και με δηλώσεις της στο www.volleyball.gr., σχολίασε για την μεγάλη της επιστροφή:
  • Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Παραμένουν ίδιοι οι στόχοι μας»
    Δηλώσεις και συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (11/9), στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη. Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς τόνισε πως η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη για τις Πειραιώτισσες, καθώς οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» ενισχύθηκαν μεταγραφικά.
  • Στέλλα Χριστοδούλου: «Ο κόσμος μας είναι ο παλμός μας»
    Δηλώσεις και συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (11/9), στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις των αθλητριών Στέλλα Χριστοδούλου, Άλισον Μεϊφιλντ, Λάουρα Έμοντς, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Ασημίνα Νικολογιάννη.
  • Νίκος Ζαλμάς: «Να δημιουργήσουμε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα» (pic)
    Ο προπονητής του ανανεωμένου Φοίνικα Σύρου, Νίκος Ζαλμάς, έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι νησιώτες θα υποδεχτούν στην έδρα τους τον Ηρακλή Χαλκίδας και την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό
    Ο Φοίνικας είχε την τιμητική του στις βραβεύσεις καθώς από την ομάδα της σεζόν 2017-18 ο Δημήτρης Ζήσης αναδείχτηκε κορυφαίο λίμπερο και την βράβευση έκανε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Αρβανίτης.