1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2017 11:36

Πλυτάς: «Δεν υπάρχει κανείς από πίσω μας, θα χτυπήσουμε όλες τις πόρτες»

Ο Νίκος Πλυτάς είναι ένας εκ των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού (αντιπρόεδρος) που θα προσπαθήσουν να σώσουν τον ερασιτέχνη. Στόχος είναι να μηδενίσουν τα χρέη ρίχνοντας τις ομάδες στην Α2. Βέβαια στο βόλεϊ δεν είναι τόσο απλό το θέμα, καθώς χάθηκαν οι ημερομηνίες (Δείτεεδώ)
Ο Νίκος Πλυτάς μίλησε (σ.σ Την Κυριακή, πριν από τη συγκρότηση της διοίκησης του Πρωτοδικείου σε Σώμα) στον "Αθήνα 984", λέγοντας: «το πρώτο που θα κάνουμε τη Δευτέρα, είναι η επικοινωνία με τις οικείες ομοσπονδίες για να δούμε αν προλαβαίνουμε τις ημερομηνίες, προκειμένου να δηλώσουμε τις ομάδες στην Α2 κατηγορία. Δεν μας έχουν μείνει παίκτες-τριες και θα παίξουμε με τους έφηβους και τις νεάνιδες, συν κάποιους-ες που θα προσφερθούν να παίξουν χωρίς λεφτά.

Τα κόστη των ομάδων θα είναι απειροελάχιστα, θα πληρώνουμε μόνο μετακινήσεις και όλα τα έσοδα από ΠΑΕ, ΚΑΕ, ακαδημίες, εγκαταστάσεις θα πηγαίνουν στην εξόφληση των χρεών, προκειμένου να μηδενίσουμε και να παραδώσουμε τα τμήματα του ερασιτέχνη καθαρά στους επόμενους. Δεν μπορεί να διασύρεται ο Παναθηναϊκός στην Α1. Πηγαίναμε στο Παπαστράτειο και μας πετούσαν μπρατσάκια, τώρα θα μας πετάνε βάρκες».

Όσο για τα προβλήματα: «Είναι πολλά. Οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι πάνω από δέκα μήνες, πρέπει να βρούμε γραφεία, γιατί τα υπάρχοντα τα πήρε μια ιατρική εταιρεία. Το χρέος τον τελευταίο χρόνο όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε κατά 400.000. Περισσότερα θα πούμε μόλις πάρουμε τα βιβλία στα χέρια μας»

Για την στήριξη επιφανών Παναθηναϊκών: «δεν υπάρχει κανείς πίσω από εμάς. Μακάρι να υπήρχε. Θα χτυπήσουμε όμως τις πόρτες όλων, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Βαρδινογιάννη, όλων για να μας βοηθήσει. Κι αν βρεθεί κάποιος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό θα του τον δώσουμε πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση του. Όταν ήταν στον ερασιτέχνη ο Παύλος και ο Θανάσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είχαμε προβλήματα. Όλα προέκυψαν επί προεδρίας του κυρίου Κίτσιου, με τις δαπανηρές μεταγραφές του βόλεϊ ανδρών. Μετά ήρθε ο κύριος Μακρόπουλος έβαλε πάνω από 1 εκατομμύριο από την τσέπη του, τα χάρισε στον Παναθηναϊκό, χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Τρία χρόνια η διοίκηση Μιχαλαριά δεν μείωσε το χρέος, ενώ φέτος αυξήθηκε κατά 400.000. Και δυστυχώς δεν είναι 3 εκατομμύρια». 

Σ.σ. Εκ παραδρομής γράφτηκε στα λόγια του κ Πλυτά ότι  ότι το χρέος μπορεί να είναι διπλάσιο, ωστόσο εξέφτασε το φόβο ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 3 εκατομμύριο

Γιατί δεν ακολουθούν το παράδειγμα του Ολυμπιακού με εισφορές των κατόχων διαρκείας εισιτηρίων και με την αγορά εισιτήριων «Για να γίνει αυτό πρέπει να πηγαίνει καλά η ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν κόβεις μέσο όρο 5.600 εισιτήρια και έχεις οικονομικά προβλήματα, τι να πούμε στον κόσμο; Δώστε και στον ερασιτέχνη; Εδώ ακόμη δεν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας, όταν παλιά έβγαιναν στην αγορά από τον Μάιο. Το μπάσκετ εξάλλου γεμίζει το ΟΑΚΑ πολλές φορές, αλλά το πρόβλημα που προέκυψε με τους Γιαννακόπουλο-Μπαλτάκο, έκοψε κι αυτή την ενίσχυση»

14 σχόλια

  • Comment Link σταυρος παναγιωτου Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 08:40 posted by σταυρος παναγιωτου

    ρε παιδια υπαρχει καποιο νεο αυτη η συναντηση μεταξυ γιαννακοπουλου -οικονομοπουλου ποτε θα γινει που γραφουν τα ρεπορταζ ολο συναντηση ακουμε και συναντηση δεν βλεπουμε αντε μου φαινεται οτι καποιοι μας δουλευουν

  • Comment Link παο Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 15:31 posted by παο

    το τμήμα στην α2 . αυτά...

  • Comment Link ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 08:17 posted by ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ναυαρχε το μυαλο σου και μια λυρα εδω δεν υπαρχουν ουτε ελαχιστα για να συντηρηθουν τα τμηματα ας παρουν την αποφαση να αποσυρουν τα τμηματα απο τα πρωταθληματα και να μην αφηνουν να σερνεται το θεμα

  • Comment Link ΝΑΥΑΡΧΟΣ Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 21:53 posted by ΝΑΥΑΡΧΟΣ

    Παιδια καλα νεα.βολ-ανδρ το μπατζετ ανεβαινει.μενει γκονζαλεζ μελγκαρεχο χαραλαμπιδης μαρουλης μπελος πανταλεων.ερχεται ο λι στο μπλοκ και αλεξ αχρεμ στα ακρα.ειμαστε κοντα σε ρουμελιωτακη,γκουζντα λιμπερο κ.αλλα στα σκαρια.
    Γυν.βολει και εκει εχουμε καλα νεα.τελικα ο γιαννακοπουλος αναλαμβανει τα τμηματα..

  • Comment Link ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 19:47 posted by ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ