1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2017 00:00

Νίκολιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»

Αναποφάσιστος για το μελλον του στο Φοίνικα Σύρου υποστήριξε οτι ειναι  ο Ντούσκο Νίκολιτς οποιος δηλωσε στον Μαρίνο Πρίντεζη και στο Syros-sports:
"Πάντα μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και σέβεται τον εαυτό της, έχει ως πρώτο στόχο να κλείσει το θέμα καθοδηγητή της. Του ανθρώπου που θα χαράξει από τον πάγκο την τακτική που μπορεί να την οδηγήσει ψηλά.

Ο Φοίνικας έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει τον τρόπο να προγραμματίζει και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επιχειρήσει να κλείσει το θέμα προπονητή.

Ο Ντούσκο Νίκολιτς έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, πέρυσι την οδήγησε στους τελικούς της βόλεϊ λιγκ ενώ φέτος είχε αξιόλογη πορεία. Τι θα κάνει άραγε;Θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Συριανών ή όχι;

Το syros-sports επικοινώνησε με τον Σέρβο κόουτς ο οποίος βρίσκεται στο Ιράν με την εθνική Σερβίας (βρίσκεται στο τεχνικό τιμ) στο πλαίσιο του world league και ο Ντούσκο Νίκολιτς κατέθεσε τα όσα είχε στο μυαλό του.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου», είπε ορθά-κοφτά και συνέχισε. «Έχω δεχθεί προτάσεις από Τουρκία, από Πολωνία και από άλλες χώρες, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω υπογράψει κάπου. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω».

Ο Σέρβος επιτυχημένος κόουτς αναφέρθηκε και στο θέμα Φοίνικας.

«Έχουμε κάνει συζητήσεις με την διοίκηση του Φοίνικα και μάλιστα έχουμε μια εξαιρετική-φιλική σχέση, ασχέτως τι θα γίνει στο μέλλον. Όμως προτιμώ την δεδομένη στιγμή να περιμένω.

Αυτό που προέχει τώρα είναι οι υποχρεώσεις που έχω με την εθνική ομάδα της χώρας μου ενώ υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικά θέματα, εκτός βόλεϊ που θέλω να λύσω. Εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω στον Φοίνικα. Για μένα αυτό το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει».

 Syros-spots.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Συριανός φίλος Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 09:41 posted by Συριανός φίλος

    Σιγά ρε φίλε!! Χ@@@@@@ η Φατμέ στο Γεντί τζαμί!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ