1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2017 20:50

Βάλκιερς: «Έρχομαι για τίτλους στον ΠΑΟΚ»

Ανυπόμονος να πατήσει το Παλατάκι δηλώνει από το μακρινό Ιράν ο Ματίας Βάλκιερς. Εντοπίσαμε τον νέο Βέλγο πασέρ του «δικεφάλου» στο Ιράν όπου τις επόμενες μέρες ρίχνεται στη μάχη με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο δεύτερο όμιλο του World League. Ευγενέστατος αν και κουρασμένος από το ταξίδι ο 28χρονος πασέρ δεν δίστασε να μας μιλήσει γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά και για τους φιλάθλους του «δικεφάλου».
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ» ήταν το αρχικό σχόλιο του μαέστρου της Εθνικής Βελγίου που ξέρει τα πάντα γύρω από τη νέα του ομάδα. «Έχω ακούσει τόσο πολλά καλά λόγια για την ομάδα, τον κόσμο και την Ελλάδα που ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της παρουσίας του Βελγίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον προσεχή Σεπτέμβριο, δεν θα είμαι από την αρχή στην προετοιμασία αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα» λέει ο Βάλκιερς.

Στην ερώτηση «γιατί ΠΑΟΚ;» η απάντηση για τον Βέλγο ήταν εύκολη και αυθόρμητη. «Γιατί ήρθα στον ΠΑΟΚ; Μα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι μια ομάδα που βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική τροχιά. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μια τέτοια ομάδα. Επίσης μεγάλο κίνητρο για μένα αποτελεί η συμμετοχή στο Champions League. Τέλος η ιδέα και μόνο ότι θα παίξω σε γήπεδο με τρελαμένους φιλάθλους με εξιτάρει. Για όλα αυτά επέλεξα τον ΠΑΟΚ λοιπόν». Ο Βάλκιερς από την μέρα που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, ενημερώνεται διαρκώς μέσω youtube για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Πυλαία.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Έχω δει πολλά παιχνίδια στο youtube και ζω για την στιγμή που θα παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό. Για κάθε παίκτη είναι πρόκληση να παίζει σε γεμάτο γήπεδο» τονίζει χαρακτηριστικά. Όταν η κουβέντα περιστρέφεται σε υποσχέσεις και τίτλους ο Βέλγος μαέστρος δεν βιάζεται να τάξει λαγούς και πετραχήλια. «Το να υπόσχεσαι στον αθλητισμό δεν είναι εύκολο. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί».

Ο Ολυμπιακός θα είναι και την επόμενη σεζόν ο βασικός αντίπαλος του «δικεφάλου» στο δρόμο για το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ο Βάλκιερς ξέρει για την κόντρα των δύο ομάδων αλλά αν περιμένετε πρόβλεψη λαθέψατε οικτρά. «Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις για τέτοια ματς. Πιστεύω ότι θα πρέπει να μου ξαναγίνει η ερώτηση όταν πλέον θα έχουν στηθεί και οι δύο ομάδες αλλά κυρίως μετά τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Τότε θα έχω ξεκάθαρη άποψη» μας λέει και ανανεώνει το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν θα «προσγειωθεί» στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Πηγή: Novasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ