1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2017 11:51

Παϊσιάδης: «Μπορούσε να ακρωτηριαστεί ο Σαφράνοβιτς»

Το μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στον Arena fm 89,4 για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Ρέντη και την αστυνομία και την κροτίδα στα αποδυτήρια.

«Δεν είναι εύκολο γι' αυτούς που έχουν τελειωμένο το πρωτάθλημα από το Μάρτιο και τον Μάιο να βλέπουν ότι το χάνουν. Ο Ανδρεάδης απευθύνθηκε σε δυο παράγοντες του Ολυμπιακού για μια παλιά οικονομική εκκρεμότητα.

Και κατόπιν ο Αγκάμεζ έπιασε στον Ανδρεάδη από το λαιμό. Ο Αγκάμεζ δεν περίμενε ότι θα χάσουν εκεί μέσα. Για να δούμε αν θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή. Εμείς ενώ βιαζόμασταν για το αεροπλάνο μείναμε άλλα 20 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν χάνει ο Ολυμπιακός εκεί μέσα. Η αστυνομία ήταν πολύ επιεικής. Μας έλεγαν περιμένετε να αδειάσει το γήπεδο. Ακούγαμε κροτίδες και κάποια στιγμή έριξαν και μέσα στα αποδυτήρια. Περιμένουνε να δούμε τι έχει καταγραφεί. Πολλή αστυνομία και μια κόλαση στα αποδυτήρια.

Η ομάδα μας επέδειξε προσωπικότητα και πάθος που την οδήγησε σε μπρέικ που λίγοι το πίστευαν. Είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το τρίτο συνεχές πρωτάθλημα. Έχει τελειώσει η μισή δουλειά Μια κροτίδα σαν αυτή που έπεσε δίπλα στον Σαφράνοβιτς μπορεί να σημάνει ακρωτηριασμό ή τύφλωση. Ήταν μεγάλη κροτίδα. Βγήκαν γυμνοί έξω από τα αποδυτήρια οι παίκτες μας. Μιλάμε για τρομοκρατία και εγκληματικές ενέργειες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ