Εκτυπώστε τη σελίδα
29-11-2012 19:38

«Δεν είναι ακατόρθωτο να συνέλθει ο ΠΑΟ»

Ο Γιώργος Ρούσσης έκανε πριν από λίγο την πρώτη του προπόνηση με τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μίλησε στο volleynews.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, για το νέο ξεκίνημα του ίδιου και του Παναθηναϊκού και φυσικά δεν ξέχασε την ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ. που την αφήνει πρώτη στον Β΄ όμιλο της Α2 γυναικών αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας που δεν στάθηκε εμπόδιο και τον «απελευθέρωσε»:

«Είναι πρόκληση για την καριέρα μου η πρόταση του Παναθηναϊκού για συνεργασία και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Γνωρίζω πως με επέλεξαν μεταξύ άλλων πολύ έμπειρων συναδέλφων. Με το δυναμικό που έχει η ομάδα δεν είναι ακατόρθωτο να μπορέσει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να βγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή στην αναμέτρηση με το Ωραιόκαστρο. Οσο ήμουν στην Εθνική ομάδα είχα παίκτρια την Κουντουρά, ενώ με τη Μαλουσάρη συνεργαστήκαμε στην Αγ.Παρασκευή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ιωνικού Ν.Φ. και προσωπικά στον Χρήστο Σύλλα και να ευχηθώ καλή συνέχεια στις αθλήτριες του Ιωνικού Ν.Φ.».

Από την πρώτη προπόνηση του Ρούσση στον Παναθηναϊκό απουσίασε η Ξανθή Μυλωνά καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για επιστροφή της στην ενεργό δράση.

Σχετικά άρθρα