1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 23:55

Στάροβιτς: «Από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ»

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε ο Σάσα Στάροβιτς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος διαγώνιος έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη, είχε την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του και αύριο αναμένεται έχει και την πρώτη του συμμετοχή με τον δικέφαλο κόντρα στην Τουρ. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερ κλαμπ στην Ευρώπη και ότι ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε η γνωριμία του με τον Πέτκοβιτς.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, έχει μεγάλη ιστορία και μεγάλους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στην ομάδα και όπως είπα έχει μεγάλη παράδοση ο ΠΑΟΚ στον αθλητισμό. Έχω κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα, ξέρω ότι ήρθα σε ομάδα που παίρνει δυο σερί πρωταθλήματα και εγώ από τη μεριά μου θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μεγάλες επιτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον πρόεδρο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με περίμεναν να έρθω στην ομάδα και τους ευχαριστώ για αυτό. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα στην Τουρ, που θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρω καλά τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί και εγώ στην Σερβία υποστηρίζω την Παρτιζάν, οπότε ξέρω τι εστί ο κόσμος της ομάδας. Περιμένω μια ζεστή ατμόσφαιρα στο αυριανό παιχνίδι. Ελπίζω αύριο να είμαστε μαζί όλοι εδώ και να γιορτάζουμε τη νίκη κόντρα στην Τουρ.

Γνωρίζω τον Πέτκοβιτς αρκετά καλά, ήμασταν δέκα χρόνια μαζί στην Εθνική και άλλα τέσσερα σε ομάδα. Έχω επικοινωνήσει μαζί του, παίζει σε μια θέση που θα με βοθήσει πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ με την ομάδα. Φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο και αυτό στην απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ , όπως είπα και πριν, έρχομαι από την Σερβία που έχουμε ίδια κουλτούρα πάνω στο θέμα του αθλητισμό. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της ομάδας είναι απλά άριστες, είμαι πολύ χαρούμενος και για αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ