1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2017 17:59

Πολ: Ο Παναθηναϊκός και η ζωή στην Ελλάδα (video)

Η ακραία του Παναθηναϊκού, Γιάννα Φρανσίσκα Πολ μίλησε στο Cosmote tv για τις εντυπώσεις της από τον Παναθηναϊκό και τη ζωή της στην Ελλάδα.
Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;

«Αρχικά μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου. Είχα και πριν την ιδέα να παίξω στο εξωτερικό, μετά από 8 χρόνια παρουσίας μου στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ήθελα μια αλλαγή, να ζήσω διαφορετικές στιγμές και ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα. Γνώριζα ότι η Λίγκα είναι κάπως πιο αδύναμη από τη γερμανική, αλλά σκέφτηκα πως πρόκειται για μια ωραία πόλη, μια ωραία χώρα, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να διαπιστώσω από κοντά την δυναμικότητα της νέας Λίγκα».

Οι δικοί σου άνθρωποι είχαν αντιρρήσεις λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα;

«Η οικογένειά μου ήταν αρχικά κάπως ανήσυχη λόγω ασφάλιση και άλλων θεμάτων που στη Γερμανία είναι πιο αυστηρά και τυπικά, ενώ στην Ελλάδα λειτουργούν διαφορετικά.

Εν τέλει βέβαια είναι δική μου η απόφαση, το δικό μου «θέλω» και όχι των γονιών μου και αυτοί πρέπει να την αποδεχθούν. Άλλωστε μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει κάτι αρνητικά και φυσικά δεν μετανιώνω για τον ερχομό μου».

Πως ήταν οι πρώτοι μήνες στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα γνώριζα ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα από ότι στη Γερμανία. Όμως ήρθα, ξεκίνησα δυνατά και προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ. Το ξεκίνημα στην ομάδα ήταν πολύ καλό. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε νέα αρχή χρειαστήκαμε και εμείς το χρόνο μας, να δουλέψουμε πάνω στις λεπτομέρειες. Είμαστε πολλά νέα πρόσωπα και είναι λογικό να υπάρχει εν μέρει έλλειψη συνεννόησης στο παιχνίδι, αλλά για αυτό προπονούμαστε σκληρά».

Αισθάνεσαι ότι είσαι το αστέρι της ομάδας;

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι το αστέρι της ομάδας. Είχα και εγώ άσχημα παιχνίδια. Όταν έχω αγώνα κάποια κακή μέρα, τότε παίζει καλά κάποια άλλη. Είναι ομαδικό, όχι ατομικό σπορ».

Τι διαφορετικό έχεις παρατηρήσει στα κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα;

«Μου κάνει εντύπωση που καπνίζουν στο κλειστό γήπεδο. Δύσκολα θα το συνηθίσω ,αφού δεν καπνίζω και δεν μου αρέσει καθόλου».

Είσαι διαφορετικός τύπος γυναίκας από τις Ελληνίδες, πως σε αντιμετωπίζουν;

«Μερικές φορές νιώθω κάπως, όχι περίεργα, αλλά είναι και λογικό από την πλευρά τους. Δεν μπορώ να προσπαθήσω να μοιάσω με τις Ελληνίδες, δεν το θέλω».

Έμαθες ελληνικές φράσεις;

«Τι κάνεις;, θέλω έναν καφέ, όλα καλά»

Πιο είναι το αγαπημένο σου μέρος;

«Η παραλία»

Το αγαπημένο σου φαγητό;

«Πίτα γύρος»

Αγαπημένη μουσική;

«Γερμανική μουσική. Εδώ ακούν πολύ ελληνική μουσική, αλλά προτιμώ την γερμανική».

Ποιό είναι το μότο σου;

«Να δέχεσαι τη ζωή όπως έρχεται, να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να έχεις ευτυχία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ