1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-12-2016 13:00

Τσαλόπουλος: «Ο Γκόμεζ θα τα καταφέρει»

Το πρώτο μισό της σεζόν για την βολεϊκή ομάδα ολοκληρώθηκε και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.


Μια από αυτές αφορά και την περίπτωση του Χάρι Γκόμεζ. Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ δίνει τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει, με τον πρόεδρο του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο, να τονίζει στο PAOK24 πως θα τα καταφέρει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας μιλάει για τις καλές αλλά και τις άσχημες στιγμές του 2016, ενώ στέλνει μέσα από το PAOK24 τις δικές του ευχές για όλο το κόσμο.

«Καλή στιγμή ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναμφισβήτητα. Κακή στιγμή ήταν το χάρισμα των δυο τίτλων. Δεν το πιστεύω ακόμη ότι τους χάσαμε. Πιστεύω ότι του χαρίσαμε… Μια ακόμα, είναι ο τραυματισμός του Γκόμεζ» σχολιάζει για τις στιγμές που κρατάει, ενώ για το πόσο επηρέασε την ομάδα η απώλεια του Χάρι Γκόμεζ ήταν ξεκάθαρος: «Ήταν ένα σοκ μπορώ να πω για την ομάδα, διότι ο Χάρι είναι ο καπετάνιος. Είναι ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας και σε όλο το πρώτο γύρο μας έλειψε».

Ερωτηθείς για το αν είναι αισιόδοξος πως ο Γκόμεζ θα καταφέρει να επιστρέψει: «Ο χαρακτήρας του και το πάθος του μου δίνουν την βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρει».

Για το διάστημα που πέρασε η ομάδα με συνεχόμενους τραυματισμούς: «Ναι ήταν ένα απρόσμενο γεγονός. Δεν ήταν βέβαια τραυματισμοί που προήρθαν από την προπόνηση, ήταν από παιχνίδια. Άτυχες στιγμές. Μας κόστισαν δυο ήττες θεωρώ».

Για το αν προβληματίζεται: «Για μένα αυτό που με ενδιαφέρει και όλους που είναι γύρω από την ομάδα, είναι στα πλέι οφ η ομάδα να είναι δυνατή. Το αποδείξαμε και πέρυσι, τερματίζοντας στη 4η θέση, πήραμε το πρωτάθλημα. Σημασία έχει τα φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και στα πλέι οφ, εκεί να είμαστε δυνατοί γιατί εκεί θα παιχτούν όλα».

Για τις δικές του ευχές: «Πάνω από όλα υγεία και κουράγιο σε όλους μας, στις δύσκολες μέρες που περνάει όλος ο ελληνικός λαός».

paok24.com

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ