1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2016 17:21

Ντόκιτς: «Πάντα θα νιώθω Συριανός»

Αν έβαζε υποψηφιότητα στις εκλογές της Σύρου, σίγουρα θα έβγαινε… δήμαρχος καθώς η αγάπη που έχουν οι κάτοικοι του νησιού μας στο πρόσωπό του είναι καθολική. Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς ή αλλιώς ο δικός μας Τόμι απολαμβάνει πλέον την χαρά της κατάκτησης του παγκόσμιου λιγκ καθώς η Σερβία νίκησε 3-0 στον τελικό την Βραζιλία και έτσι πρόσθεσε τον πρώτο της τίτλο στην διοργάνωση.

 Ο Σέρβος διαγώνιος κατέθεσε μέσω του syros-sports τα όσα είχε στο μυαλό του. «Τεράστια επιτυχία! Απίστευτη φίλε για την εθνική ομάδα της Σερβίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του σερβικού βόλλει. Και μόνο η σκέψη ότι τα ονόματά μας θα μείνουν στην ιστορία του βόλλει της Σερβίας, μας ανάγκασε να μην κοιμηθούμε για 2 νύχτες (γέλια). Σίγουρα αυτή η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα τεράστιας, σκληρής δουλειάς που κάναμε αυτό το καλοκαίρι και φυσικά η προπόνηση που έγινε με τον κόουτς Νίκολα Γκρμπιτς. Μας βοήθησε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Κάθε μέρα και να παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος (έκανε πράματα και… θάματα με τον Φοίνικα) συνέχισε λέγοντας πως «για 19 χρόνια περιμέναμε αυτή την στιγμή. Οταν βλέπεις παίκτες όπως οι Μίλκοβιτς, Βλαντιμίρ και Νίκολα Γκρμπιτς, Γκέριτς, Μίγιτς) και άλλα χρυσά ονόματα στην ιστορία του αθλήματος μας να να προσπαθούν να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο και να μην το καταφέρνουν, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη αξία έχει αυτό που κάναμε».

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς θα απολαύσει τις στιγμές του, αλλά ο κόσμος της Σύρου δεν θα απολαμβάνει τις ικανότητές του στο γήπεδο καθώς ήδη αποχαιρέτησε για τα ΗΑΕ. Φυσικά το σώμα του θα είναι μακριά, αλλά το μυαλό του και η καρδιά του θα βρίσκεται κοντά μας. «Φυσικά ο Φοίνικας και η Σύρος θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Η Σύρος και η ομάδα αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Πάντα θα νιώθω μισός Ελληνας, πάντα θα νιώθω μισός Συριανός και κάποια στιγμή θα επιστρέψω ξανά να παίξω για τον Φοίνικα (σ.σ μακάρι)».

Ο 30χρονος διαγώνιος μαθαίνει τα νέα της ομάδας και κατέθεσε την γνώμη του. «Εμαθα ότι ο Μρντακ θα παίξει στον Φοίνικα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός γιατί τον ξέρω είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Εχει τις ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει την καλή πορεία στο μέλλον. Γνωρίζω βέβαια πως το πρωτάθλημα θα είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς την δύναμη της Σύρου».

Syros-sports.gr

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Voll Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 21:45 posted by Voll

    Εκπληκτικο διδυμο για το Συριανο Βολεϊ και οχι μονο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ