1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2016 11:11

Κουμεντάκης: «Ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανακοινώθηκε από την πολωνική Λούμπιν για συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αφού θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα.

«Για αρχή θα ήθελνα να πω ότι είμαι πολύ ευτυχής και υπερήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στη Ραβένα και σίγουρα ήταν λίγο δύσκολο να φύγω από τον σύλλογο και την Ιταλία. Παρ' όλα αυτά, αποφάσισα να αλλάξω και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Για αυτό είπα στον μανατζέρ μου ότι θα ήθελα να παίξω στην Πολωνία. Όλοι στον κόσμο ξέρουν το υψηλό επίπεδο που υπάρχει εδώ. Ως εκ τούτου, μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ιταλία, ήθελα να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός και να αρχίσει η περιπέτεια της Πολωνίας.

Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του Wolld League, όπου έπαιξα με την Εθνική ομάδα, ήρθε σε μένα μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Λούμπιν. Ομως πριν πάρω την τελική απόφασή μου είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή Τζιανι Κρέτου. Μου είπε κάποια πράγματα σχετικά με τη Λούμπιν και ποιο ρόλο θα έπαιζα εγώ. Νομίζω ότι αυτές οι λίγες φράσεις ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους τελικά υπέγραψα συμβόλαιο», είπε.

Σχετικά άρθρα

  • Για δεύτερη σεζόν ο Κουμεντάκης στον Ολυμπιακό
    Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
  • Σ. Λεμονίδης: "Οι 35 αλλαγές του Μουνιόθ"
    Μετά τις τρεις νίκες με κακή απόδοση ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και το ρεπό που έχει μπροστά του θα βοηθήσει τον Μουνιόθ να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.
  • Η αλήθεια για την παραίτηση Ανδρεόπουλου
    Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής ανδρών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αναμένεται στην ακριτική πόλη απόψε το βράδυ και μετά από συνάντηση και με τον Μάριο Γκιούρδα θα βγει το πόρισμα...
  • Φιλική νίκη επί της Λευκορωσίας και ντεμπούτο Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Φράγκου
    Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, η εθνική ομάδα ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ της Λευκορωσίας, με ανατροπή στο δεύτερο σετ από 20-23. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε η Λευκορωσία με 27-25. Πρεμιέρα για φέτος με την «γαλανόλευκη» φανέλα έκαναν ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο Ανδρέας Φράγκος.
  • Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
    Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ