1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2016 13:01

Γραμματικάκης: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

Θρίαμβος για τους Εβρίτες Ένστολους...οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της 1ης Αστυνομιάδας, που διεξήχθη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής την Κυριακή 29/5.
Αρχικά επικράτησαν στον ημιτελικό της Ένωσης Θεσσαλονίκης με 3-0, ενώ στον τελικό νίκησαν με 3-1 σετ την Ένωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

Το thrakisport.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γραμματικάκη, ο οποίος ήταν ένας από τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για την Α.Δ Αλεξανδρούπολης.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που εκπροσωπήσαμε την Α.Δ. Αλεξανδρούπολης σε αυτήν την διοργάνωση που πρώτη φορά διεξήχθη με πρωτοβουλία του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με συνδιοργανωτές το τοπικό τμήμα Διεθνούς Ένωσης αστυνομικών (ΙΡΑ) και την Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής. Αγωνιστήκαμε 4 ομάδες πετοσφαίρισης που απαρτιζόταν από αστυνομικούς».

Αναφορικά με τη νίκη της ομάδας δήλωσε ο Δημήτρης Γραμματικάκης: «Η νίκη που επετεύχθη στον τελικό δεν ήταν εύκολη, διότι είχαμε ισχυρή αντίπαλη ομάδα αλλά αποτελούσε ομαδικό και ταυτόχρονα προσωπικό στοίχημα για τον καθένα μας. Να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες- συναδέλφους μου που απέδειξαν ότι η ισχυρή θέληση και η προσήλωση στον στόχο είναι αυτή που οδηγεί στην κατάκτηση της νίκης και να ευχηθώ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον...»

Στους συμπαίκτες του αφιέρωσε το 1ο κύπελλο ο Εβρίτης κεντρικός: «Θέλω να αφιερώσω πρώτα σε αυτούς το κύπελλο διότι μόχθησαν για αυτό το αποτέλεσμα και μετέπειτα να το αφιερώσω στην Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, όπου και υπηρετώ εδώ και 17 έτη».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Δημήτρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους βοήθησαν, ώστε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος:
«Φυσικά θα ήταν άδικο να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αρχηγό της αποστολής μας κ. Χριστόφορο Βασιλειάδη και τον φροντιστή της ομάδος κ. Σταύρο Φωκιανό που ανέλαβαν το βάρος της αποστολής μας προκειμένου αυτή να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς ελλείψεις καθόσον και τους λοιπούς συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Ν. Έβρου, οι οποίοι μας στήριξαν με τις ένθερμες ευχές τους τόσο κατά την αναχώρηση μας όσο και κατά την παραμονή μας στη Χαλκιδική» και στο τέλος συμπλήρωσε: «Η αστυνομία στο πολλαπλό της έργο ανέκαθεν υπήρξε υποστηρικτής και συμπαραστάτης των αθλητικών δραστηριοτήτων μας. Εύχομαι αυτός ο θεσμός της αστυνομιάδας να παγιωθεί! Τέλος, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και εκ μέρους των συμπαικτών συναδέλφων μου όλους τους συνδιοργανωτές, αλλά και τους λοιπούς συμμετέχοντες».

ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ