1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2016 16:21

Καλμαζίδης: «Σε αυτούς που δεν θέλουν πάντα το καλό του ΠΑΟΚ» (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης θα θυμάται στην προπονητική του καριέρα την εφετινή σεζόν. Τη σεζόν 2014-15 κατέκτησε το νταμπλ αλλά το καλοκαίρι του 2015 δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. Στη μέση της σεζόν κλήθηκε να σώσει την ομάδα και από την 5η θέση την ανέδειξε πρωταθλήτρια. Μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και αφιέρωσε τον τίτλο στους παοκτσήδες που έκαναν πόλεμο στην ομάδα!


Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα. Ευτυχώς ή δυστυχώς στο τέλος ένας χαμογελάει. Ευτυχώς χαμογελάμε εμείς. Περάσαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά. Τερματίσαμε στην 4η θέση, σκαρφαλώσαμε και σπάσαμε έδρες και πήραμε τον τίτλο».

Το αφιέρωσε σε παίκτες, συνεργάτες, στον Τσαλόπουλο και σε όσους εντός του ΠΑΟΚ έκαναν πόλεμο: «Όπως πάντα το αφιερώνω στους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό. Στους αθλητές, στους συνεργάτες μου και στον πρόεδρο που ήταν και αυτή μία κομβική μεταγραφή. Χωρίς αυτή τη μεταγραφή δεν θα ήμασταν εδώ. Στους ανθρώπους που πραγματικά μας πίστεψαν. Θα αφιερώσω τον τίτλο και σε αυτούς τους παοκτσήδες που είναι γύρω από την ομάδα και δεν θέλουν πάντα το καλό της ομάδας. Αυτή είναι μία ισχυρή και ηχηρή απάντηση προς αυτούς που όσο και να προσπαθούν να το χαλάσουν δεν το κατάφεραν».

Για το εάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς που είμαστε ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Θα εξαρτηθεί από το πόσο θα μπορέσουμε τον πόλεμο που δεχόμαστε από τους απ΄έξω. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Δεν χρειάζεται να τους κατονομάσω».

Για τη σύγκριση με την περσινή σεζόν: «Το πρώτο πρωτάθλημα ήταν δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίξει καν τελικούς. Όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε η εφετινή σεζόν είχαμε να κάνουμε αγώνα δρόμου. Θεωρώ πιο δύσκολη την εφετινή σεζόν. Είχαμε δύσκολη πορεία. Είχαμε αγώνα δρόμου. Εκεί υπήρχαν πάρα πολλοί που δεν πίστευαν στην ομάδα και ήθελαν να δημιουργήσουν θέματα στην ομάδα. Ευτυχώς κρατήσαμε τα στεγανά και να δουλέψουμε. Είχαμε απώλειες όπως το Λιγκ Καπ και το κύπελλο, κόντεψε να διαλυθεί η προσπάθεια αλλά ο μεγάλος στόχος ήταν το πρωτάθλημα».

Για τις δύσκολες στιγμές: «Από τη στιγμή που χάσαμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο με τον τρόπο που τα χάσαμε φτάσαμε στα όρια μας. Από τη στιγμή που τερματίσαμε στην 4ηθέση υπήρχε η πιθανότητα να χάσουμε και το πρωτάθλημα, αλλά τα παιδιά έδειξαν πολύ σκληρό χαρακτήρα και πίστη» 

Για το εάν θα μείνουν οι Κουβανοί αλλά και ο ίδιος: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους Κουβανούς. Εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει με μένα, δεν ξέρω εάν θα μείνω. Πέρσι πήραμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα και δεν έμεινα. Εφέτος που πήραμε μόνο ένα μικρό πρωταθληματάκι μπορεί να το θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα είμαι σίγουρα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ